Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyetemen van értelme a szakon, karon belül ismerkedni? Vagy a lányok máshogy állnak a közvetlen iskolatársaikhoz? Mik a tapasztalataid?
Egyetemista lányok, ti összejönnétek iskolatárs sráccal a szakotokról, karotokról...
1. Akivel egy szakra jártok és évfolyamtársak is vagytok?
2. Akivel egy szakra jártok, de a srác felsőbb éves (de lehetnek még közös óráitok, pl kötvál, szabvál)?
3. Akivel egy karra jártok, de más szakra?
Tőletek több évvel is lehet idősebb. Azért kérdezem, mert kíváncsi vagyok a lányoknak ilyenkor is elég csak az, ha tetszik nekik a srác (és persze az normális), vagy olyanra más szabályok vonatkoznak nálatok, akit akár heti többször is láttok amúgy is suliban? A lányokat tudom sokszor befolyásolja mások (pl barátnők) véleménye egy pasiról vagy nem annyira veszik észre a fiú iskolatársaikat, mint azok őket fordítva. Vagy esetleg el akarjátok kerülni a pletykálást, vagy a kínos találkozásokat, ha mégsem jöttök össze. Ez létező dolog? Mi jár a lányok fejében ezzel kapcsolatban?
Az egyetemen a tanárok dugják a csajokat, meg a végzősök.
A fullos csajokat meg idősebb, egyetemen kívüli FÉRFIak.
Bolcseszkent orvosis baratom volt annak idejen.
Csoporttarsal nem jottem volna ossze, de az azonos kar nem lett volna kizaro ok.
Van.
Ez már nem egy osztály. Sokkal érettebb közeg.
21 éves vagyok. 5 éves suliba jártam és dolgoztam eddig 1 évet, meg még fogok most 1-et, de jövőre szeretnék egyetemre menni, mert már kitaláltam mi akarok lenni. Viszont azoktól a barátaimtól, akik egyetemre mentek, elég sok rossz ilyen sztorit hallok. Pedig nem mind bénák a csajozásban, van akinek lett is barátnője, de ahogy mondták nem könnyű az egyetemen ismerkedni, ha nem jársz bulizni és főleg a közvetlen környezetedből szeretnél.
Van egy gazdaságis haverom és én is oda akarok menni. Ott elég jó az arány, állítólag 2 lány jut 1 fiúra, mégis azt mondja a lányok nem nagyon veszik észre a fiúkat csak fordítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!