Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mivel foglaltad el magadat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel foglaltad el magadat szakítás után?

Figyelt kérdés

Kicsit még keresem a helyemet, szívesen beszélgetnék, de igazából nincs sok ember, akivel megtehetem. Diétát kezdtem el, kertészkedek, dolgozok és játszok. De néha azt érzem, hogy nem tudok mit kezdeni magammal.

25/N

2020. szept. 12. 10:42
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Én pl sporttal, de ha van kedved szívesen beszélgetek veled :)

31N

2020. szept. 12. 10:52
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem bírom magam lekötni. Próbáltam mindent, nem megy. Nem csak azért fáj mert a volt párom átvert és eldobott, hanem az is, hogy egy barátot is elvesztettem. Már lassan két hónapja szétmentünk, de két hete még találkoztunk, beszélgettünk egymással. Ő azt mondta szeret, de csak annyira, mint egy barátot és szeretne velem később beszélgetni, találkozni. Viszont én nem tudom, hogy akarom-e, szívem azt súgja igen, de az eszem az ellenkezőjét diktálja. Nagyon fáj, hogy nincs velem, hogy valszeg már mással csinálja azt, amit előtte velem. A hétvégék a legnehezebbek, mert teljesen egyedül vagyok.

27/F

2020. szept. 12. 11:02
 3/11 A kérdező kommentje:

Áhh igen, ismerős ez a hétvégi dilemma. Persze, háztartási dolgokkal elfoglalom magam én is, meg étrendet írok magamnak és célokat, de teljesen más az egész hétvége. Nekem mondjuk ez volt az első kapcsolatom.

2020. szept. 12. 11:09
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
2-es vagyok, az a baj akármit csinálok, mindig eszembe jut.Tény, hogy nem érdemelte meg azt a szeretetet amit adtam neki és ezt ő is elismerte, és fájt neki, hogy nem bírja viszonozni, de valami hülye oknál fogva még is hiányzik. Lehet a magány miatt csak. Sajnos baráti köröm sincs már, igazából többnyire munkában tudok másokkal beszélgetni, szerencsére olyan a beosztásom, hogy ezt könnyen megtudom tenni. De hiába, ha miközben mással beszélgetek, ő rá gondolok. Gondolkozok a konditermen is, régen amúgy is jártam.
2020. szept. 12. 11:24
 5/11 A kérdező kommentje:
Amikor eszembe jut, igyekszem arra gondolni, hogy hogyan szapult engem és minek tartott a végén már. Akkor rájövök, hogy tényleg ez hiányzik? A megalázó mondatai? Az, hogy csak vele foglalkozzak? De hát a magány és a kis baráti kör ugye felülír mindent. A munkámba szerencsére néha is bele tudok felejtkezni és a kutyasétáltatás a nagy erdőben is sokat tud javítani az ember hangulatán.
2020. szept. 12. 11:32
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Gyakori kérdéseken olvasgatom màs problèmàit. Meg megyek vàsàrolni, dolgozni ès tanulok is mellette.
2020. szept. 12. 11:41
 7/11 A kérdező kommentje:
Tulajdonképpen akkor a gyakori másnak is olyan, hogy el lehet vele ütni az időt.
2020. szept. 12. 11:46
 8/11 anonim ***** válasza:
Persze. Feltéve, ha nem itt van az ex. Mert az a legkellemetlenebb, mikor az ember ezt az oldalt használja, használta, használná kikapcsolódásra, de időről-időre belebotlanak egymásba akaratlanul is.
2020. szept. 12. 17:14
 9/11 A kérdező kommentje:
Szerencsére ez velem nem fordulhat elő.
2020. szept. 12. 17:54
 10/11 anonim ***** válasza:
Mondjuk ezèrt jò, hogy nèvtelen.
2020. szept. 13. 12:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!