Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vezessem le, engedjem el, dolgozzam fel a szakítás utáni dühöt?
Figyelt kérdés
Amikor elkapott a gépszíj, akkor én pólókat tépkedtem, meg ágyneműmatracot ütöttem, vagy ajtót csaptam be. Az ágymatrac ököllel ütése nagyon hatékonynak tűnik, nagyon sok energia szabadul fel. De nem téphetem szét minden pólóm, vagy csaphatom szét az ágymatracot (bár az bírja), valami értelmesebbe kéne átformálnom.
Kinek hogy sikerült a dühöt megélni, feldolgozni, elengedni, átformálni?
2020. szept. 10. 18:00
1/7 anonim válasza:
Sportolj, annak legalább értelme is van, a matrac csapkodásnak annyira nincs :)
2/7 anonim válasza:
Düh nem volt nálam, bánat, csalódottság, értetlenség igen. Nem csodálkoznék, hogy ez a fajta érzelem amit most kiadsz magadból hozzájárult a szakításhoz.
3/7 anonim válasza:
Én legutóbb felültem a bringára, zenével a fülemben és kitekertem a lelkem is. Volt, hogy autóba ülve kb. ugyanezt tettem, de ez utóbbit senkinek nem ajánlom..
4/7 anonim válasza:
Menj akkor boxolni! Iratkozz be egy csoportos órára, ott ezt le tudod adni.
De ha elmész egy nagyot sétálni, bicajozni, vagy csak kipanaszkodod magad a barátaidnak, az is segít.
5/7 anonim válasza:
Köss bele a legnagyobb állatba, percek alatt lenyugszol, te erőgép
6/7 FoxtrotLidérc válasza:
Kivittem 100%-ra a TES 4: Obliviont. :D Meg háborús játékokkal játszottam (nagy kedvencem gondolatelterelés céljából a Wargame European Escalation).
7/7 anonim válasza:
Legközelebb te dobd ki az áldozatot. Csökkenti a haragot:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!