Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van aki így dolgozza fel a szakítást?
Hogy könnyebb? Ha minden kapcsolatot megszakitotok a másik féllel, vagy még egy darabig tartjátok a kapcsolatot?
És ha minden kapcsolatot megszakitotok, hogy birjatok ki, hogy X idő együttlét után többe nem keresed?
Itt inkább azok válaszára vagyok kiváncsi, akik nem haragban váltak el, tehát nem megcsalas, stb.
Exemmel megpróbáltuk a B-verziót, de nem jött be, még vágytam rá.
Szóval végül A lett, nem tiltottam le, de tudatosan megállom, hogy ne írjak neki. Akaraterővel csináltam, akármilyen meglepő.
Az idő az egyetlen ami segít és tényleg minden kapcsolatot meg kell szakítani, ez az egészséges. Nyilván nem kell parasztnak lenni és leköpni az utcán ha szembejön de tartani kell a távolságot.
L
Hogy lenne már az az egészséges, hogy minden kapcsolatot megszakítasz? Ez egy gyenge, öntagadó, menekvő hozzáállás, elfutás a probléma elől, elfutás az érzelmeid és önmagad elől. Tudom mindenki ezt a bullshitet mantrázza, valaki képes megmagyarázni is, hogy a francba egészséges, hogy még évekig valakivel együtt vagy, a világ közepe, a lelkitársad, a másik feled, a bizalmasod stb. addig a másik percben már kitörlöd az életedből. Hogy képes valaki azt mondani, hogy egészséges gyengeségedben valakit kitörölni az életedből, aki odáig a mindened volt. Az egész egy k**va nagy önellentmondás.
Ha a kapcsolatod elromlott, épp úgy felelős vagy érte, mint a másik. Legyen benned annyi, hogy amit kell azt megszenveded és átéled, nem pedig gyáva kutya módjára menekülsz és tagadsz. Szánalmas.
Van olyan , akivel szinte baráti a viszonyom. De ehhez idő kellett. Az nem ment volna , hogy szerdán szakitunk , majd csütörtökön ugyanúgy keressük egymást, majd pénteken is és stb. Idő kellett hozzá. Nem beszéltünk utána vagy másfél hónapig. Aztán szintén nem beszéltünk x ideig. Mikor már elég idő eltelt , na onnantól egyre többet.
Nyolc éve van vége , nyilván nem logunk egymáson , de szoktunk beszélni. Ha lehet , ( más országokban élünk ) akkor találkozunk is.
A legutóbbi exemmel viszont minden kapcsolatot megszakítottam. Ennek oka , hogy szakitáskor hülye indokokat hozott fel, miközben az igazság az volt , hogy megismert mást. Díjjazom, ha valaki őszinte. Akkor is , ha az éppen akkor nekem fájna. Rosszabb volt ezzel szembesülni máshonnan.
Ő ennek a kapcsolat megszakításnak annyira nem örül , ahogy elnézem.
Nem kívánok neki rosszat ,de így járt.
8 vagyok , azt hozzáteszem , hogy teljesen normálisan váltunk el. Semmi harag.
Ha a valóst mondja most se lenne gáz. Feldolgozom és ennyi.
Akkor soha nem fogsz túllépni, még tovább fog tartani az egész.
Időhúzás időpocsékolás csak, mert a végeredmény ugyanaz.
Röviden ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!