Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltak durvanak nevezhető szakítós eseteitek? Meséltek róla? Azóta fel tudtatok dolgozni?
Figyelt kérdés
2020. szept. 11. 17:52
2/9 anonim válasza:
Ja, most. Szívemet, lelkemet, pénzemet beletettem és kurvának nevez, mert nem vagyok hajlandó úgy táncolni, ahogy ő fütyül. Nem dolgozik, élősködik és elvárásai vannak. Nárcisztikus. De azért én vagyok a legszemetebb, mert nem akarok vele lenni és tovább vesztegetni az időmet. Feljelentéssel is fenyegetett,csak hát nincs a kezében semmi. Nekem meg max a zaklatás lesz, ha nem hagy békén. Sajnos nagyon vágyik a figyelemre. Idegbajos, de durván.
3/9 anonim válasza:
Barátnőmet kísértem fel Pestre meghallgatásra vidékről. Írtam az akkori páromnak, hogy hazafele leszállok a vonatról az ő városában, jöjjön majd ki elém, aztán elmegyünk kajálni meg ilyenek. Erre SMSBEN megírta, hogy neki családi gondjai vannak, amit senkinek sem szeretne elmondani, még a legjobb haverjának sem. Próbáltam hívni kinyomott, csak smsben válaszolt. Full kamu dumákat nyomott. Berágtam rá nagyon. Aztán barátnőm mondta, hogy megy este hostesskedni a sörfesztiválra, ami a srác városában volt. Elmentem vele én is, szórólapokat osztogattunk és egyszercsak sétált velem szembe az a rohadék egy csajjal az oldalán. Köszönt, de én se szó se beszéd mentem előre. Aztán felhívott, hogy ez nem az aminek látszik, a társaságukból csak ők ketten nem akartak inni, ezért elmentek sétálni (Ja, én meg Erzsébet királynő unokája vagyok). Mondtam, hogy nem érdekel én elmentem haza. (persze, nem). Utána átmentünk máshova osztogatni, ott ült kézenfogva a csajjal. Utána sokat irogatott, hogy kár volt engem elengednie, mert én főztem rá stb. Aztán rá kb 3 évre összefutottunk egy plázában én pedig felajánlottam, hogy hazadobom, mert lekéste a buszt. Rohadt messze lakott, pedig aztmondta 5 perc,(volt vagy 20, csak oda) visszafele el is tévedtem... Siettem vissza az én városomba az egyik üzletbe és összetörtem az autóm. Úgyhogy semmit sem ért a csávó, még évekkel később is leszopatott. :D Ez már 3 éve volt. 24/N
4/9 anonim válasza:
#3 jól értem/számolom hogy kb 16 éves volál amikor együtt voltatok, és te főztêl rá?
És ez mit jelen pontosan?
"a csávó, még évekkel később is leszopatott"
5/9 anonim válasza:
Tél volt, 4 hónapos kapcsolat. Megbeszélt találkozó, ott várok. Késik 10 percet, várok. 30 percnél már nagyon fáztam, felhívom, de csak kinyom. Írok SMSt, semmi válasz. Hazamegyek, nézem írt egy üzenetet, hogy bocsi, de ez neki nem megy. És már le is tiltott. :O
Igazából ebben csak az a durva, hogy a találkozó előtt még beszéltünk, írtuk hogy indulok, ő is. Miért kellett hagynia fagyoskodni? 🤔
6/9 anonim válasza:
#4. A hölgy most 24, a sztori 3 évvel ezelőtt volt tehát 21 volt akkor, a leszopatás pedig az autó összetörésre vonatkozott
7/9 anonim válasza:
#6 azt nem úgy mondják hogy "megszopatott"? :)
8/9 anonim válasza:
Megszopatott, leszopatott, rá tett a cumira, kib@szott velem,...stb.
9/9 anonim válasza:
#8 egyébként jogos, én a leszopatta magáttal kevertem.
Bár szerintem a csaj saját magát szopatta meg a friss jogsijával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!