Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Létezik valami jó könyv/irodal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik valami jó könyv/irodalom ami a szerelmem visszahódításában segíthet?

Figyelt kérdés
mindent megtennék érte, és semmi nem válik be. Hirtelen dobott, kisebb probléma megoldatlansága miatt.

2020. szept. 10. 12:15
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
51%
En nem konyvbol csinaltam hanem osztonosen. Tudom hihetetlen es dicsekves de eddig az osszes bnom visszajott. Volt amelyikkel ujrakezdtem (persze ujra vege lett) illetve volt amelyiket elutasitottam (1.5 ev utan). Az utolso most 1 ev utan jelentkezett pedig o lepett le kulfoldre egy pasival :), hazamenekult, de vacilalt 1 honapig aztan visszament a pasihoz mert gyozott a megszokas. De nem gond ujra jonni fog mert csak ido kerdese es szakitas lesz megint. Vele nagyon jo volt a szex ugyhogy amiatt belevagok majd ujra ki tudja meddig. A titok a turelem szerintem. Nincs konyorges szakitaskor, boldog eletet kivansz neki es egy levelben leirod h, mit terveztel volna vele ha ad meg eselyt (mult ido, nincs igergetes) majd bocsanatot kersz ha megbantottad vmivel a kapcsolat alatt. Ja es ne valaszoljon mert nem azert irtad hanem magad miatt... ennyi. Elsz tovabb rendesen de szoc media csak nagyon alap semmi publikalas csak profilkep. Ennyi. Ha jon akkor dontesz. De a lenyeg h, ELSZ tovabb rendesen, magaddal foglalkozol.
2020. szept. 13. 12:08
 12/16 A kérdező kommentje:
Köszi!
2020. szept. 13. 12:41
 13/16 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Tudom sok idő eltelt azóta, de sikerült?

2021. júl. 4. 16:20
 14/16 A kérdező kommentje:
Nem, és azóta is csak Őt szeretem, de továbbra se áll szóba velem.
2021. júl. 4. 17:34
 15/16 anonim ***** válasza:
Bevetetted amit az utolsó javasolt?
2021. júl. 4. 17:41
 16/16 A kérdező kommentje:
Igen, levél megvolt, szép doszpapírra.. Reakcióra se méltatott.
2021. júl. 4. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!