Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szakítottál a volt párjaiddal?
A kommentem (milyen lehet, aki ilyen embereket vonz be), elsősorban nem a 4. válaszolóra gondoltam. Az egész kérdésből lerítt, hogy ott van valami bántalmazás a háttérben, ráadásul ő csak egybe futott bele.
De a hármas kommentelő? Akinek 4 pasija volt, de egy se normális?
1) 3,5 év után elkezdtünk különböző irányba fejlődni. Fiatalok voltunk
2) Németországban laktam, majd hazaköltöztem, távkapcsolat. Egyoldalú volt az erőlködés részemről, így feladtam. Kb fél éves "kapcsolat". Azóta kerülöm a távkapcsolatot, mint a tüzet.
3) Megcsalt az exével. Ez a kapcsolat az, amit elkezdeni se szabadott volna, mert a belső megérzésem súgta hogy ez így nem jó, de szerelmes lettem... Jól tönkrevágott, mert 4 év se veled-se nélküled lett belőle.
4) Az előző kapcsolat áldozatául esett, kb fél év volt.
5) Első nekifutásra a tökéletes párnak tűnt. Odaadó, törődő, megbízható, stb. Aztán kibukott, hogy a szüleitől képtelen leválni, egy ilyen atyáskodó, mindentől túlóvó attitűdöt vett fel, ami rettentőmód kiábrándító volt. Én is rontottam el itt rendesen, megint csak a fenti huzavona kapcsolat berontott. De igazából két külön világ vagyunk. Amikor itt szakítottam, nagyon fellélegeztem.
10# A séma nem konkrét, a séma annyit jelent, hogy példát írjak neked az életemből...
Az exem piás volt a baráti köröm nagyrésze kihasznált és a főnököm is kihasznált. Olyan helyzeteket teremtettem és olyan kapcsolatokat kötöttem, amiben egytől egyig megtaláltam, hogy pl.: kritizáltak, megaláztak, kihasználva éreztem magam, bizonytalanságban éltem vagy kiszolgáltatott helyzetben.
Ezeknek a helyzeteknek gyermekkorban ágyaznak meg. Ha végig gondolod azt a kérdést, hogy Mit tettek velem? Kik tették velem? Akkor eszedbe jutnak a bántások első körben általában az exek aztán barátok, munkatársak, főnök és egyszer beugrik, hogy ki bántott először hasonló mód apám, anyám, testvérem, szomszéd. Így lesz a gyerekkori traumából egy séma.
15# Kinek nem inge, nem veszi magára, azért is írtam magamról.
Nyilván nem derül ki az első randin, hogy valaki nem akar dolgozni és egyszerűen csak lusta, kényelmes típus. A probléma, akkor van, ha évekig-évtizedekig hagyja, hogy valaki kihasználja például anyagilag. A te esetedben én sem látok problémát, mert rájöttél, hogy ilyen és kiléptél a kapcsolatból.
A probléma ott kezdődik, ha benne marad az áldozat a bántalmazó kapcsolatban és szenved tőle és megmagyarázza magának, hogy ez így jó a másik ember folyamatos kínzása ellenére. A 4# es válaszoló kapcsolata biztosan nem volt egészséges.
1. Beleszerettem valaki másba, egyébként ő egy szuper férfi volt, becsülöm mindhárom évünket
2. 4 év után megcsalt, akibe beleszerettem :)
3. 10 év után egy gyerekünk lett, majd megcsalt többször és jobbnak láttam a távozás hímes mezejét.
a negyedikkel élek
1. Fiatalok voltunk, tizenévesek. Kb 7-8 hónap volt, jobbára távkapcsolat, egyszerűen nem ugyanabba az irányba tartottunk. Nem váltunk el haraggal, szülinapokkor írunk 1-2 szót egymásnak.
2. Majdnem 1 évig voltunk együtt. A srác utálta hogy felvettek egyetemre, ő középiskolát félbehagyta. Egyre bunkóbb, követelőzőbb lett a távkapcsolatban. Mondtam hogy beszéljük most már át a dolgokat. Akkor még nem akartam tutira szakítani. Ezután felhívott az anyja(!) és 10 percig kaptam hogy mekkora szemétláda vagyok. :D Szakítottam (normális, szomorú hangnemben) amikor végre találkoztunk, ő csúnya dolgokat vágott a fejemhez. 1 közös baráttal még évekig beszéltem, állítólag teljesen depis lett utána és még évekig szidott.
3. Juj... :) Manipulatív srác volt, én meg fiatal (21 éves) és szeretetéhes. Nem volt minden rendben a fejében. Letiport ahol csak tudott, kritizált, mint kiderült hatalmas feszültség volt benne mert - ez csak a végén derült ki - a szíve vágya a cross-dressing volt. Nem emiatt, hanem minden más miatt amit művel velem kb 6 hónap alatt, egy elég szemét alak volt. Mikor szakítottam, előbb nem akart elengedni majd én voltam a k*va. :)
4. Megcsalt egy utószilveszteri bulin amire teljes lelki nyugalommal (3 éves kapcsolat) engedtem el.
5. Itt a srác szakított 3 hónap után a semmiből, gondolom nem ragaszkodott eléggé, vagy annyi hogy vidékről felszabadult és tetszett neki hogy mennyi csaj lehetősége volt Pesten.
6. szerencsére a férjem lett ezután a nehézkés út után. :)
1, Kb 2 hónapig jártunk ő szakított,igazából megértem fogalmam sem volt,hogy kell viselkedni egy kapcsolatban,ahogy járni kezdtünk alig beszéltünk és találkoztunk,nagyon fucsa volt az egész,ő mondta,hogy legyen vége. Nem viselt meg.
2, 1 évig voltunk együtt én szakítottam. Nem tudom miért ,de nem igazán voltam szerelmes belé,nem jött be ez a tini kapcsolat kb 16 évesek voltunk én inkább bulizni akartam,szórakozni. Nagon rednes fiú volt egyébként sajnálom,hogy így bántam vele,de sokszor alárendelte magát nekem.
3, 4 évig tartott,szerettem őt nagyon ,szerintem ő is engem,de itt jöttek ki a gyerekkori és egyéb rossz mintáim őrülten féltékeny voltam,sok dolgot nem tudtam kezelni, ő meg nem volt elég intelligens ezekhez,fel sem fogta ,hogy miért vagyok olyan amilyen.Erre rátett a rokonsága is akik nem kedveltek,meg amúgy egyáltalán nem illettünk össze életvitelben ő inkább bulizni,piálni akart én meg otthon ülni,olvasni,tanulni. Baromi nehezen hagytuk el egymást,de utolsó 1 hétben már ő is és én is megcsaltuk egymást. Ettől függetlenül teljesen tönkretett lelkileg a kapcsolat.
4, Két évig udvarolt,jó barátom volt tudtam,hogy nem szabadna vele járnom mert nekem nem férfias,olyan mint egy kisgyerek.De egyszer meginogtam és járni ekzdtünk. Kb 3 hónap után ő mondta,hogy igazam volt tényleg nem működik ez párkapcsoaltként. Amúgy én sem szerettem,de rosszul esett,hogy 2 évig megőrült értem,most meg sehol semmi.Így elveszítettem egy barátot..
5, Rendes fiú volt,csendes,kedves ezért gondoltam vele minden jó lesz,akár férjnek is jó lehet. De rájöttem,hogy attól mert valaki rendes,kedves még szerelmes nem leszek belé. Tényleg nagyon jól bánt velem,de egyszerűen nem szerettem a közelében sem lenni fél év után így szakítottam vele.
6,Mostani barátom már fél éve együtt vagyunk,őt szeretem bízom benne,hogy minden jól fog alakulni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!