Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítottak a barátaim, 3 év...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítottak a barátaim, 3 év után, mindkettő nekem sír, és nehéz jót mondanom. Leírom lenn a részleteket, valami tanács, meg kinek van igaza?

Figyelt kérdés

Szóval a lány szakított, mert nem akarja a kapcsolatot már. A fiú azt is mondja, hogy számított erre, de azt is, hogy hirtelen jött. A fiú dühös, hogy dobhatta ki a lány egy éjszaka alatt az életéből, meg hogy ami tönkrement azt meg kell javítani, nem eldobni. De a lány azt mondja, hogy lassan nem lehet szakítani, csak gyorsan, és hogy ő nem akarja megjavítani a kapcsolatot, hisz pont ez a lényeg, hogy már nem akar vele lenni, késő javítani ilyenkor.

Nem tudom, szerintem mindkettőnek igaza van, csak más a szemszög. Megértem szegény fiút, hirtelen szakítanak vele, esélyt se adva rendbehozni. De megértem a lányt is, hisz van az úgy, hogy az ember már nem akar küzdeni a kapcsolatért, szóval jogos, hogy nem akarja ő már megjavítani, csak lezárni. Nem szereti, gondolom.

2020. aug. 1. 11:38
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Az ő dolguk, nem neked kell igazságot tenni. Ha mindketten a barátaid, akkor ajánld fel nekik a segítséged, ha bármire szükségük van, hallgasd meg őket, de ezen kívül az ő magánügyük a közös dolgaikat intézni.
2020. aug. 1. 11:45
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Valamit titkol a srác,és nem is egy dolgot, és nem őszinte. Pedig az az információ döntő lenne, mert egy nő ha tudja, hogy szeretik, akkor nem szakítana így. Te pedig ugye, csak félinformációkból próbálsz segíteni.

Egy nő akkor lép így, ha egy pohár majd hogy nem duplán csordul ki.

2020. aug. 1. 12:14
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Én is azt tanácsolom, hogy légy szolidáris, de ne akarj a lelkük doktora lenni.

Mással is szakítottak, más is szakított, idővel begyógyulnak a sebek.

Kettőjükkel aligha tudod fenntartani a baráti viszonyt (de nem lehetetlen), ezért ahhoz közelíts, akinek szerinted igaza van. Ha mindkettőt hibásnak véled (valószínű), akkor meg majd kialakul...

2020. aug. 1. 12:15
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen jogos, hogy a lány kilèpett a kapcsolatból, ha úgy èrezte, hogy nem megy. Nem lehet mindent megjavítani. Gondolom már kiábrándult, elmúltak az èrzelmek, teljesen feleslegesnek èrzi már a vergődèst ezen.

A fiúnak ezt el kell fogadnia. Persze fáj, meg szr, de attól mèg ez van. Egy kapcsolatra oda kell figyelni, nem akkor kell kapálózni, mikor már lapátra tettèk. Az esetek többsègèben akkor már valóban kèső. Mert általában a döntès már jóval azelőtt megszületik, minthogy ezt a lèpèst megteszik.

Ezt még nem èrtem: "hogy dobhatta ki a lány egy éjszaka alatt az életéből," --Mègis hány napig kellene elhúzni egy szakítást?

A fiú szedje össze magát, ez a hajó elment.

2020. aug. 1. 23:13
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a csajnak van igaza és nem azért állok ki mellette, mert nő vagyok. Hanem mert ha már nem javítható, kár kínlódni. A haverod majd idővel rájön, hogy tulajdonképpen ezzel tett szívességet neki a csaj is, hogy nem húzta tovább. Csak most még a sokk fázisában van, de majd idővel rá fog jönni magától is.

31/N

2020. aug. 4. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!