Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szerintetek érdemes még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek érdemes még foglalkoznom vele?

Figyelt kérdés

8 hónapig voltam együtt egy csajjal,2 hete kaptam tőle egy üzenetet, hogy szakítani szeretne.

Az Üzenet lényege ez volt: Nagyon szégyenli magát, ő most a világ leggyávább embere,ezt vállalja.. De ezt nem lett volna képes személyesen elmondani,és telefonba sem. Úgy gondolta, mellettem, le tud majd nyugodni, család, gyerekek, de úgy látja ez nem fog ilyen egyszerűen menni, nem akar az időmmel, érzelmeimmel játszani, tisztel annyira. Még mindíg szeret engem.Nagyon köszöni az időt amit velem tölthetett.

Az üzenet után felhívtam, kérdőre vontam, ez meg mi.. Már előző este fura volt, mindíg sokat beszéltünk,telefonon is, és zaklatottan lekoptatott..

Nah a telefonba elmondta hogy előző este, munkahelyére beköszönt egy exe, akivel sokáig együtt volt, majd az ment is vissza másnap a külföldi munkahelyére. Megtört benne valami, mert a srác hagyta ott anno, és mai napig nem tudta kiheverni 2 év után se. Az előző 1,5 éves kapcsolata is erre ment rá, hogy a vége fele a sráccal bunkózott, még mindíg az exe jár a fejébe, pedig tudja hogy , erre nincs esély, meg bele se menne, a srác nem akar tőle semmit.. Nem szeretné hogy velem is bunkó legyen, nem akar nekem rosszat, nem fogja tudni ezt leplezni tovább.. Hozzáteszem, tök normális csajnak ismertem meg, részemről nem volt ha meg de, a kapcsolatban,pedig volt pár barátnőm, legtöbbel elég könnyen ment a felejtés, lezárás. De 3 hét után, egyre jobban kezd hiányozni.. Szakítás előtt elvittem, egy szép helyre pár nappal utána kapott egy nem túl olcsó ajándékot, előtte csak apróságokat kapott,nagyon örült neki.. Lehet hogy érezte hogy komolyabbra fordul és,bizonytalan lett? Azóta egyszer találkoztunk, melohelyére bementem, pár cuccomat visszakértem.. Abban maradtunk hogy nekem ő nagyon fontos volt, ha nem így lenne, elköszöntünk volna egyből, és lezártam volna. Így mondtam neki hogy képes vagyok várni max 2-3 hónapot, addig rendezze a dolgait, aztán megbeszéljük. Ő ezt helyeselte, látszott rajta hogy nem mindg néz a szemembe, meghunyászkodik,elég nehéz lesz így , várni.. Direkt kérdeztem hogy velem van baj, nem ha úgy lenne megmondaná inkább.. Mi a véleményetek?

2020. aug. 21. 02:06
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
#10 Nem túl jól, kb 7 napja beszéltünk telefonon, mondtam neki hogy ez a helyzet nem valami jó, hogy én várogatok, adok neki 1-2 hetet döntsön addig.. Mondta hogy oké, kicsit változtatnia kell az értékrendjén, dolgain, mert nem jó irányba halad.. Kérdeztem tőle mégis mit gondol az egészről, csak dadogott, nem tudott semmit mondani.. Másnap beszéltünk, felhívtam, említettem neki hogy találkozhatnánk, beszélhetnénk, mondta hogy jó, csak ne aznap mer fáradt, estig melózott, térjünk erre vissza.. Másnap hívtam 1x délután, nem vette fel,nem reagált, Ennek már 6 napja.. Elhiszem, hogy zűrös az élete, a beteg állatai meg stb.. SOk minden összejött neki.. De ha ennyire nem keres, szerintem, nem vagyok neki túl fontos.. Ezért inkább nem is hívtam azóta, már azért is kíváncsi vagyok , h mikor fog keresni.. Majdnem teljesen elengedtem a dolgot, bár este vele álmodtam, az egész elég gáz..
2020. aug. 28. 17:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!