Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes nálam fiatalabb fiúval foglalkozni?
A fiú 5 évvel fiatalabb nálam.
Még nem volt ennyire fiatal barátom, a korához képest érett.
Bár még is félek egy kicsit ettől az egésztől.
Nektek van ehhez kapcsolódóan tapasztalat?
Köszönöm
A párom 21 éves férfi, én 24 vagyok. Nálunk jól működik a kapcsolat, őt néha zavarja, hogy ő még egyetemista és én már dolgozom, de ez az egyetlen, ami a korkülönbséggel jár.
Szerintem egyáltalán nem furcsa, de neked kell tudni, mennyire illenétek össze.
Nem akarlak elkeseríteni, de szerintem nem. Legjobb barátnőmnek volt 3 évvel fiatalabb barátja és nagyon megégette vele magát. A fiúk sokkal éretlenebbek a korukbéli lányoknál. Gondolj bele te milyen voltál 20 évesen és abból még vonj le 2-3 évet. Na ő azon a szinten van. Persze nem lehetetlen, hogy jó kapcsolat legyen belőle, de én úgy tapasztaltam nem sok erre az esély :/ 27/N
u.i.: Jaa és ne tévesszen meg hogy érettnek látszik, barátnőmtől gyereket akart a 21 éves pasija, meg feleségül venni, mert ő korán akar családot alapítani, aztán meg kidobta egy másik csajért... na csak ennyire volt érett...
Igen én is így látom.
Próbál férfiként beszélgetni velem, de néha nagyon éretlen kérdéseket tesz fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!