Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz az h a 14-18 eves csajok azert szeretik jobban az idosebb pasikat mert a fiatalabb pasik inkabb szamitogeppel foglalkoznak mint a csajokkal?
En most a wow-ra ertem meg counter strike meg hasonlok szoval szamitogepes jatekokra. En is jatszok de egyre kevesebbet miota van baratnom:D
18/F
Nos szerintem van benne némi igazság bár én fiú vagyok.
Mondok is egy pár dolgot erről: Informatikusnak készülök úgyhogy sok ismerősöm keres meg engem hogy tegyem fel neki ezt/azt a játékot. Utána hetekig lese áll vele. Én például szoktam játszani de egészséges keretek között. Nemszabad túlzásba vinni.
23 éves informatikus vagyok... LOL
Szerintem ez hülyeség. Jellemző, hogy a fiatal srácoknak fontosabb még az hogy ki mennyit gyilkolt egy-egy war alatt :D Én is ilyen voltam. Később jön majd, a kinek lesz jobb nője verseny :D A fiúk már csak ilyenek.
Majd kinövik. És Igen a csajoknak nem ilyen férfi kell. Ennyi.
Kazama
A kulcs ottvan a kommentedben. A 14-16 éves srácok ilyenek de az idősebbek már nem. Sajnos van olyan ismerősöm aki ezt nemfogja kinőni így tudom milyen lenne ha...
meg rossz belegondolni h en is ilyen voltam:D
mondjuk a wow-ot utalom csak tudom h azt jatszak a legtobben aztan meg sirnak h nincs baratnojuk.
Van 1-2 osztalytarsam azok meg a sulibol is hianyoztak mert megjelent az uj wow es 1 hetig ingyen volt xD
ez a LOL
nem sajnos nem vicc:D
mikor megjelent az uj wow 1 hetig kimaradt a sulibol xD
ugye milyen beteges? xD
hat mikor meg tudtam h miert is hianyzik annyit 2 napig nem alltam le a rohogessel es miutan megmondtuk neki mi egy barom azt mondta h mik vagyunk a barmok h meg nem jatszuk a wow-ot =))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!