Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Igaz az h a 14-18 eves csajok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz az h a 14-18 eves csajok azert szeretik jobban az idosebb pasikat mert a fiatalabb pasik inkabb szamitogeppel foglalkoznak mint a csajokkal?

Figyelt kérdés

En most a wow-ra ertem meg counter strike meg hasonlok szoval szamitogepes jatekokra. En is jatszok de egyre kevesebbet miota van baratnom:D

18/F

2010. aug. 16. 08:46
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:
mondom 2 napig megallas nelkul rohogtem o rajta:))
2010. aug. 16. 09:14
 12/33 anonim ***** válasza:

Lehet benne valami.

Én 20 éves vagyok és mióta van barátnőm kevesebbet játszok.

2010. aug. 16. 09:16
 13/33 Kazama ***** válasza:

Én is sokat kockulta fiatalabb koromban és nem foglalkoztam mással. Aztán egyszer csak elavult a gép és nem volt pénz fejlesztésre :D Azóta a játékok kimaradtak, de annyira nem tud érdekelni :) Sokkal érdekesebb a valódi világ :)

Szerintem ez a helyzet amúgy egyre csak durvulni fog. :)

Nekem a mai napig vannak olyan ismerőseim akik szintén 21-24 évesek és napi több órát játszanak. barátnő meg felejtős. Ha kijön egy új játék csak az a téma és semmi más. Ez gázos csöppet :) De így több lány marad nekünk nem? :)

2010. aug. 16. 09:17
 14/33 A kérdező kommentje:
hat jo h tobb lany marad nekunk de igyis statisztikak szerint minden ferfinak 2 no jutna:D:D:D legalabb
2010. aug. 16. 09:19
 15/33 anonim ***** válasza:
90%

Elvárnád, hogy dedósokkal álljanak szóba a lányok?

Milyen alapon, szánalomból?

Az állatvilágban is az impozáns hímet keresik a nőstények.

Téged igazából nem érdekelnek a nők.

Akkor meg mi bajod?

2010. aug. 16. 09:23
 16/33 Kazama ***** válasza:
100%
Imádom a statisztikákat :D
2010. aug. 16. 09:23
 17/33 anonim ***** válasza:

Mondjuk egy hasonló történettel tudok szolgálni de ezt énis megszívtam:

Még általánosban volt 3 kocka osztálytársam. Technikaórán velük voltam 1 csoportban. Nálunk azvolt a divat hogy sütöttünk,főztünk. Namost nekem kikellett mennem 30 kb percre mert dolgom volt. A 3 kocka vigázott a kajára a sütőben. Mikor visszaértem sehol senki de a sütő már elég rendesen füstölt. Gyorsan kikaptam az "ebédünket" ami persze szénné égett. Mint kiderült a srácok elmentek az udvar egy eldugott részébe POKÉMONOZNI!!!

Jutalmunk: Nekünk kellett kipucolni a sütőt, és megkellett ennünk azt a szenes valamit. (Jegyzem meg 10 pohár víz után már nemis számoltam mennyit ittam.

Ez ténylegesen megtörtént eset ezért senki ne próbálja ki.

2010. aug. 16. 09:25
 18/33 A kérdező kommentje:

A válasz megírásának időpontja: ma 09:23

nem szanalombol kell foglalkozon egy egykoruval a csaj.

Vannak normalis pasik is. Miert ok mennyivel jobbak egesz nap sminkelik magukat meg a legtobb plazacica. Azokat a fiuk tobbet b@sszak mint a kezuket:D

2010. aug. 16. 09:28
 19/33 anonim ***** válasza:

Én a városunkban elég sok 14-16 éves fiút ismerek...

Számomra a két véglet található meg:a kockák,akik csak a szg-s játékokról tudnak beszélni és én meg csak nézek hogy az meg mi a franc,a másik véglet pedig akik vasárnaptól szerdáig a hétvégi buliról,részegségről és csinos csajokról ( ők így hívják a sztriptízlányokat) a diszkóban.

Nos,egyik típus sem tetszik.

Előbbi azért,mert fogalmam sincs az ilyen játékokról és nem is érdekel (najó kb. 8éves koromig én is játszottam Sissivel meg ilyen sz*rokkal:D),a másik típus meg azért nem jön be,mert velük sem lenne közös témánk.Akiket ismerek azokkal csak bulikról,piákról,diszkóról és ilyenekről lehetne beszélni...

Ezért nem is igazán foglalkozok velük,max. havernak jók,de semmi többnek!

Viszont az idősebb srácokat meg nem érdeklem...Az idősebb alatt a 16-19 évesekre gondolok:)

15/L

2010. aug. 16. 09:34
 20/33 anonim ***** válasza:

09:34

Akkor jókis környéken élsz. Esetleg nézelődj 15-17 éves pasik környékén hátha találsz egy normálisat.

2010. aug. 16. 10:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!