Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Igaz az h a 14-18 eves csajok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz az h a 14-18 eves csajok azert szeretik jobban az idosebb pasikat mert a fiatalabb pasik inkabb szamitogeppel foglalkoznak mint a csajokkal?

Figyelt kérdés

En most a wow-ra ertem meg counter strike meg hasonlok szoval szamitogepes jatekokra. En is jatszok de egyre kevesebbet miota van baratnom:D

18/F

2010. aug. 16. 08:46
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:

16 voltam, amikor összejöttem az akkor 22 éves barátommal.

Az ok egyszerű: lelkileg és testileg is érett FÉRFIRA vágytam. Azóta is együtt vagyunk.

20/L

2010. aug. 16. 10:19
 22/33 anonim ***** válasza:
a baratom 22 éves, és mégis nagy wow-os, sőt, volt olyan, h a wow miatt nem talalkoztunk.. :S nem ettől függ.
2010. aug. 16. 11:17
 23/33 A kérdező kommentje:

lol 22 evesen:D

en a te helyedben mar reg dobtam volna ha neki fontosabb a wow mint a baratno pfuu

2010. aug. 16. 11:19
 24/33 anonim ***** válasza:
Barátom is játszik pedig 23 éves. De az a jó hogy én is játszom, így no problem:D Én sose hisztiztem emiatt, mert Cod vagy Starcraft után/előtt is tudunk együtt lenni. Egyébként meg inkább egymással vagyunk mint a géppel mindenképpen.
2010. aug. 16. 11:40
 25/33 Kazama ***** válasza:
Az egy dolog, hogy játszik. Én is néha játszom, de ha választanom kell, akkor a gép megvár, de a barátnőnek ki tudja mikor lesz újra ilyen huncut gondolata :D Nehogy már kihagyjam :P De tényleg a párod a fontosabb vagy 1-2 frag? LOL
2010. aug. 16. 15:53
 26/33 anonim ***** válasza:
Az a gáz hogy én nekem 14 éves létemre az idősebb pasik jönnek be álltalában ... De még ha nem is a 23-25 évesek , hanem van , hogy mondjuk a 35 évesek! Nem kell ribancnak nézni! mégcsak smárolni sem smároltam soha! csak tetszenek! ennyi! :$ de nem hiszem hogy ez az ok! mert ha még egy kicsit talán ez is közrejátszik nem ez a fő ok! :$ valahogy szexybbek ...és tapasztaltabbak ...
2010. aug. 17. 23:34
 27/33 A kérdező kommentje:
14 eves letedre inkabb barbi babazz minthogy 35 evesekrol almodozz xD LoL
2010. aug. 22. 09:49
 28/33 anonim ***** válasza:

Az én volt párom Travian-on nyomult, és csak akkor hagyta abba, ha konkrétan azt mondtam," Drágám, nem zavar, h szeretkezhetnék vagyok?" -meg lehet unni...Ez nem csak kor függő, érettségi szinté is.

24L

2010. aug. 22. 10:08
 29/33 anonim ***** válasza:

Azért, mert a tizenéves lányok ezzel akarják kompenzálni saját tudatlan érettlenségüket. A lányok későn érnek, buták, naívak, és az úgymond tinifiúkat nézik le tizenéves fejjel, mert nekik az menő ha 30 éves barátjuk van, akik segge alatt ott van a bmw.

Én 19 vagyok, de eddig csak 20 feletti csajjal volt dolgom. Miért? Mert nincs gyomrom odamenni a plázapina csajhoz, aki csak az elérhetetlent játsza, és elvből undorodom a műbalhés pináktól. Szeretem ha egy nővel el lehet beszélgetni, márpedig a legtöbb tizenéves csajjal NEM lehet, mert éretlenek. Max a suliról, milyen szinű legyen a haja, de a jövőről, az országról, melóról, megélhetésről, vagy bármilyen fontosabb dologról nem lehet. 10ből 8 lány beleesik ebbe a rostába. Divatt lett a ribanculat mostanában, és a butaság is.

2010. aug. 22. 10:09
 30/33 anonim ***** válasza:

23:34

Hálisten ez csak egy kamu poszt amit feljebb láthatunk, de irónikusan tükrözi a kimondatlan érzéseket a 14-15 éves csajok szájából, sőt, még a 16-17 éves csajok is ilyenek, meg merem kockáztatni. Eszük mint egy marék szárított lepkeszar, de ők akarnak maguknak "érett" párt, de természetesen a korosztály rögtön kiesik. Szomorú ami itt megy.

2010. aug. 22. 10:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!