Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz az h a 14-18 eves csajok azert szeretik jobban az idosebb pasikat mert a fiatalabb pasik inkabb szamitogeppel foglalkoznak mint a csajokkal?
En most a wow-ra ertem meg counter strike meg hasonlok szoval szamitogepes jatekokra. En is jatszok de egyre kevesebbet miota van baratnom:D
18/F
16 voltam, amikor összejöttem az akkor 22 éves barátommal.
Az ok egyszerű: lelkileg és testileg is érett FÉRFIRA vágytam. Azóta is együtt vagyunk.
20/L
lol 22 evesen:D
en a te helyedben mar reg dobtam volna ha neki fontosabb a wow mint a baratno pfuu
Az én volt párom Travian-on nyomult, és csak akkor hagyta abba, ha konkrétan azt mondtam," Drágám, nem zavar, h szeretkezhetnék vagyok?" -meg lehet unni...Ez nem csak kor függő, érettségi szinté is.
24L
Azért, mert a tizenéves lányok ezzel akarják kompenzálni saját tudatlan érettlenségüket. A lányok későn érnek, buták, naívak, és az úgymond tinifiúkat nézik le tizenéves fejjel, mert nekik az menő ha 30 éves barátjuk van, akik segge alatt ott van a bmw.
Én 19 vagyok, de eddig csak 20 feletti csajjal volt dolgom. Miért? Mert nincs gyomrom odamenni a plázapina csajhoz, aki csak az elérhetetlent játsza, és elvből undorodom a műbalhés pináktól. Szeretem ha egy nővel el lehet beszélgetni, márpedig a legtöbb tizenéves csajjal NEM lehet, mert éretlenek. Max a suliról, milyen szinű legyen a haja, de a jövőről, az országról, melóról, megélhetésről, vagy bármilyen fontosabb dologról nem lehet. 10ből 8 lány beleesik ebbe a rostába. Divatt lett a ribanculat mostanában, és a butaság is.
23:34
Hálisten ez csak egy kamu poszt amit feljebb láthatunk, de irónikusan tükrözi a kimondatlan érzéseket a 14-15 éves csajok szájából, sőt, még a 16-17 éves csajok is ilyenek, meg merem kockáztatni. Eszük mint egy marék szárított lepkeszar, de ők akarnak maguknak "érett" párt, de természetesen a korosztály rögtön kiesik. Szomorú ami itt megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!