Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért foglalkoznak mások azzal, hogy én kivel "smárolok" vagy kivel nem?
Miért gondoljátok,hogy ribanc?
Attól,hogy így fogalmazta meg a kérdést egyáltalán nem biztos,hogy ribi...Lehet,hogy 1 vagy 2 sráccal smárolt életében.Elhihetitek az is lehet elég érdekes.
Ilyen korban még megy a pletyka ha látják x-et és y-t csókolózni...Ettől függetlenül nem biztos,hogy ribi az illető.
15/L
nem vagyok ribi : ))))
csak már annyiszor megkaptam..legutóbb a saját testvéremtől hogy "nem én smároltam egy x éves sráccal.."
mindig ezzel a sráccal jön mindenki pedig csak egyszer csókoloztam vele és akkor is szerelmes voltam a srácba..
...elegem van,hogy mindenki ribinek álít be amint összekapunk,és még ti is..:@@@
eddig életemben 4-5 sráccal smároltam...3 al jártam..csak hogy értsétek
20:44
22 éves felnőtt nő vagy? Ez aranyos. (: Nem hiszem, hogy az életkorodtól leszel felnőtt, ha csak nem fizikailag érted. (: 22/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!