Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap találkoztam egy csajjal és összemelegedtünk smárolgattunk és nekem herpeszes a szám És arra vagyok kiváncsi hogy ha smárolok egy csajjal akkor el Kaphatom e az AIDS -t?
Csak abban az esetben kaphatnád el, ha a csaj szályán is van seb, és minimum aidsos a csaj!
Viszont ő elkaphatta tőled a herpeszt, így számíthatunk rá hogy egy csaj feltesz ide egy kérdést: "A pasi akivel smároltam herpeszes szájú. Elkaphatom tőle a herpeszt meg az aidset?"
:D
Sorry, az száján akart lenni...
:D
MEgkérdeztem egy AIDS el foglalkozo szakcsoportot :
NEM!
Ha a nyálában nem volt látható vér, akkor nem.
Nyállal, izzadtsággal, közös wc-használattal, kézfogással cseppfertőzéssel NEM TERJED A HIV.
Dr AATSZ
From: asd23123 asda1231 [mailto:.....@freemail.hu]
Sent: Sunday, April 10, 2011 7:24 PM
To: segitseg@anonimaids.hu
Subject: AIDS
Jó napot!
Azt szeretném megkérdezni el kapható e úgy az AIDS h a partneremnek aki feltehetően AIDS es nem sebes a szája de viszont nekem herpeszes... (nem vérzett a szája vér nem került a nyálába)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!