Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Msn-en összeismerkedtem egy lánnyal és elég jól "összemelegedtünk". Az első találkozásnál mit csináljak?
szerintem az első randin ne rohand le rögtön-mármint ne smárold le egyből. Kicsit beszélgessetek először,fogd meg a kezét meg ilyesmi,aztán ha a randi közepén-végén úgy látod,hogy ő is szeretné,meglehet az első csók is.
Azt,hogy szűz-e ne kérdezd meg egyből,mert olyan lenne,mintha csak a szexre hajtanál. Ha valamikor olyasmi témánál lesztek,szóba hozhatod,de ne ez legyen az első és legfontosabb kérdés. amúgy szerintem nem ijed meg attól,hogyha te nem vagy szűz ő pedig igen.
Jártok, de még nem találkoztatok?
Hmm...Jó kapcsolat :S.
A randin szerintem viselkedj természetesen, ne játszd meg magad, normális legyél...Kérdezősködj a lánytól meg ilyesmik. Mint amikor az emberek beszélgetnek egy randin. Aztán a végén ha jól alakul a randi és mindkettőtök élvezte és folytatni akarjátok ezt a "kapcsolatot" megcsókolhatod sztem. De ha nem akkor sem dől össze a világ :/.
Miért? szerintem nincs semmi rossz abba hogy járnak de még nem találkoztak....énis így voltam a barátommal..és még azóta is egyutt vagyunk hála a jó égnek..
Kérdező: szerintem légy nyugodt,önmagad ne játszd meg magad soha .. beszélgessetek egy jót..nevetgéljetek..esetleg mondj neki vicceket ( ha nem szőke:D) és az előző válaszoló ahogy mondta ha ő is és te is úgy érzitek akkor a randi vége felé csattanjon el az a csók :)!
Sok szerencsét nektek !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!