Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Elhagytam a párom, mert több...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhagytam a párom, mert több illegális üzlete volt és már nem bírtam. 32 éves nő vagyok. Mindent otthagytam. És most nagyon magam alatt vagyok. Hogyan tovább?

Figyelt kérdés
Úgy érzem tönkrement az életem. Se gyerek, se család, párom sincs. Mindent 0-ról kell kezdenem. Még az autómat is otthagytam. Csalódtam magamba. Anyuhoz visszaköltöztem. Lett egy bélbetegségek, most minden pénzem arra költöm. Nagyon ki vagyok. Sokat sírok és kilátástalannak látok mindent. Úgy szeretnék végre egy családott és biztonságot. De ilyen állapotba senkinek nem fogok kelleni.

2020. aug. 20. 14:41
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
100%

Helyes kedves Kérdező! Te harcos vagy (már akkor kiderult, amikor szakítottal kétes bevételű tarsadtol). Picit nyalogatod a sebeid (saját rossz döntésedet), de ne időzz itt sokat, bocsajts meg magadnak, ez csak egy tapasztalás, ami téged szolgál.

Chlorifill tartalmú tablettát szedj. Zöld alga, az a bélben szívódik fel (nem a gyomorban), táplálja a bél hasznos baktériumait. Egy hónap sem kell, kutyabajod sem lesz.

2020. aug. 20. 17:56
 22/34 anonim ***** válasza:
80%
Chlorofill*
2020. aug. 20. 17:58
 23/34 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2020. aug. 20. 18:01
 24/34 anonim ***** válasza:
100%

Őszintén mondom, nagyon szimpatikus vagy nekem. Volt egy rossz döntésed, beláttad és léptél. Nem ragaszkodsz a rossz időszakod jó pontjaihoz, hanem inkább elengeded azokat is és tiszta lappal indítasz. Sokan erre nem képesek.

F

2020. aug. 20. 18:03
 25/34 anonim ***** válasza:
100%

Én is azt mondom, hogy ügyes vagy, hogy ezt meglépted. Érdemes lenne pszichológus segítségét kérned, hogy fel tudd dolgozni az elmúlt időszakot: a helyileg illetékes családsegítőkben szokott lenni ingyenes lehetőség.

A cél az legyen, hogy most megerősödj lelkileg, legyenek terveid (mindig kicsivel több), és azokra koncentrálj. Mivel szabadabb vagy ezzel az élettel, így találj magadnak hobbit, új érdeklődési területet, esetleg tanulj új dolgot. Tanulj meg meditálni, vagy hasonló dolgot, mert ezzel nemcsak a lelki békédet, de vele a bélproblémádat× is rendezni tudod természetes úton. (Ismerős ez a probléma×, együttérzek veled). Ne zárkózz be, ismerkedj, akár itt:9, vagy akár a net egyéb felületén, de pl.: kutyasétáltatás közben is lehet.

Szerintem sikerülni fog:).

2020. aug. 20. 18:27
 26/34 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek
2020. aug. 20. 18:47
 27/34 anonim ***** válasza:

12-es, köszönöm, igyekszem.

A 10-es :)

2020. aug. 20. 19:41
 28/34 anonim ***** válasza:
100%

Ne nekem köszönd, magadnak. 😉❤️

Te már készen állsz, a cél belőve, az utat is tudod. Ennél több nem kell a sikerhez. Csak annyit tennék hozzá, hogy sohasem torpanj meg, a pillatnyi sikertelenség ne vegye kedved. Nem egyből jön a siker, a vágyott cél. Ne állj meg sosem. Harcolj, mert vannak céljaid, vágyaid. Soha ne add fel!!!

2020. aug. 20. 19:52
 29/34 anonim ***** válasza:
100%
Probiotikumot kéne szedned mert a bélflórád kiirtotta. Vissza kéne telepítened a jótékony baci flórát a beleidbe. Attól is lehet a hasmenés.
2020. aug. 27. 04:05
 30/34 anonim ***** válasza:

Semmit nem ér #29. táptalaj nélkül.. Erre kell a zöld alga, vagy bármi, ami cholorofill tartalmú. Ez prebiotikum, amit nem nagyon reklámoznak. Pedig enélkül semmit nem ér a hasznos bacik pkuszban adása. Táptalaj nélkül ugyanúgy mennek ki a szervezetből. Ezek jóval olcsóbbak, és pont ez sérül egy hasmenéses történetben. A belek gyulladásba kerülnek, mert sérül a hámfal. A hámot pedig ezek a prebiotikumok adják. Mint a föld felső rétege a talajban. Enélkül nem tud megtapadni, szaporodni a hasznos baci.

Nwm ragoznám. Aki érti, érti, aki nem, az vegye a drága és felesleges probiotikumokat.

Spenót... Erős leszel tőle. Mond ez vmit? ... Nem a vastól, a chorofilltól...

2020. aug. 27. 23:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!