Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kérdésem hogy egy pasi aki teljesen elrontotta az apósával a viszonyát azt hogy lehet rendbe hozni rá jött hogy illegális dolgot fogyasztott de már nem és teljesen el lett tiltva a lánytól? Az apa nagyon szigorú.
Figyelt kérdés
2014. szept. 4. 21:56
1/3 anonim válasza:
Annyira nem értem az ilyen kérdéseket. A ti problémátok, nem az enyém, másoké. Nem ismerjük a helyzetet, sem téged, sem az apósod. Kérj bocsánatot, most ha azt mondom, hogy hagy akkor hagyod? Vagy hogy ha ezt mond szó szerint akkor azt fogod?? Ebben mit lehet segíteni?
2/3 anonim válasza:
Huh hát jó kérdés :S Valahogy probáld bizonyitani az àrtatlanságodat meg az apa iránti tiszteleted,bâr megértem az apukát,én sem lennék boldog ha a lányom pl egy drogossal,vagy maffiozoval vagy akàrmi olyan pasival lenne aki illegális dolgot tesz :( lásd be,sajnos nem kellett volna :S
3/3 anonim válasza:
Az ilyen gyökerekre egy megoldás van.
Ha nem szívbeteg, tegyél az italába kokaint, aztán figyeld mikor jön meg a hatása, nehogy megijedjen, mivel nem érti mi történik. elmondod neki, és meg fogja köszönni:)
Te leszel a legjobb haverja. Rájön, hogy mekkora balf.sz volt, hogy egész életében sose kefélt még kokósan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!