Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Második randit mondta le a pasi mit kellene tennem?
Tedd meg nem fog semmit ... Van ilyen engem is ráztak már le de én nem hagytam :))) Amit akkarok meg kell szerezem :)
18/L
Szerintem, ha jelentkezett időben, akkor nem valószínű, hogy csak úgy lerázott volna, persze bármi lehet.
Ne várj túl sokáig, te is megkeresheted. Nem kell randira hívni, elég, ha megkérdezed, hogy van milyen volt a sulikezdés (adott esetben), ilyesmi. Látod majd a lelkesedéséből hányadán álltok.
Az első lemondásban nincs semmi, a második viszont nem volt "túl elegáns". Egy kicsit későn szólt, és fel is hívhatott volna. Én akkor írtam volna neki valamit, amiből érzi, hogy "nála a labda" (ha nem volna számára nyilvánvaló).
Nem vagyok benne biztos, hogy megkeresném, ez attól függ, mennyire jön be neked... Ha megkeresném, valami megjegyzést azért elejtenék arról játékos-vicces-évődő (és még véletlenül sem sértődős-számonkérő-tapadós) formában, hogy ez hosszú távon nem túl követendő magatartás...
Én bizony "szoktam" ilyet csinálni egy ismerkedés elején (ha muszáj), és a legtöbben "észhez is térnek" utána:)
Ez pontosabban mit jelent, hogy szoktál ilyet csinálni? Milyet?
Szted mit írjak neki ami nem számonkérős tapadós?
Hát ma du.válaszolt, hogy jól van ne aggódjak.Én, hogy vagyok.
Mekkora egy idióta XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!