Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kezdenél olyan pasival aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Svábhegyi_festő kérdése:

Kezdenél olyan pasival aki illegális szerencsejátékból él?

Figyelt kérdés
2020. jún. 10. 00:54
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Én csak habzószájú prolikkal kezdenék.
2020. jún. 10. 00:55
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy, hülye lennék.
2020. jún. 10. 00:56
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj, hogy többségében nem "élnek" belőle, hanem csak a tartozás mértékét növelik. Kivéve a profi pókeresek meg az ilyen gettószéli "itt a piros"-t szervező cigányok.
2020. jún. 10. 01:06
 4/14 anonim ***** válasza:
95%

Nem. Ilyen társaságba kerülni túl veszélyes.

Addig jó, amíg nem tudják a nevem, telefonszámom, nem ismerik az arcom és csak egy útszéli áldozat vagyok nekik.

Ha már felismernek, mert xy barátnője/pasija voltam, akkor már rég rossz.

Ha valaki alvilági szervezetbe tartozik és abból él meg...

Húznék mint a vadlibák. minél messzebbre.

Lehet, hogy ő mondjuk normális, de azt már nem tudhatod, hogy a kapcsolatai hova rántanak be.

Talán megismered egy munkatársát/haverját, akinek a főnöke amúgy megöletne, ha eljárna a szád. Bármi. Ezek a storyk rosszabbak mint a filmek.

Szörnyű tapasztalat.

Én menekülnék.

2020. jún. 10. 01:36
 5/14 anonim ***** válasza:
Igen, tudnék mesélni én is... Ha maga a sport nem illegális, csak mondjuk az adatkinyerés, az egy okos húzás. :)
2020. jún. 10. 01:40
 6/14 anonim ***** válasza:

#5 Mesélj!

Amúgy nagyon érdekel, hogy másnak is ennyire rossz tapasztalatai vannak-e vagy csak nekem.

#4 voltam.

2020. jún. 10. 01:42
 7/14 anonim ***** válasza:
#6 Neem, nincs szó semmilyen alvilági dolgokról, sem pókerről, nem is ismerek mást, mert csak virtuálisan játszok. :) Én legalábbis tiszta vagyok ilyen szempontból, csak a döntéseimet algoritmusok határozzák meg, nem megérzések, szabad megfigyelések (és ez azért pontosabb is). Ez nyilván az adott oldal adatainak felhasználása, amit tilt az ÁSZF. Tehát nem túl legális.
2020. jún. 10. 01:52
 8/14 anonim ***** válasza:

#7 Ja értem.

Ez viszont érdekes.

Például neurális hálózatokat használsz?

Vagy más?

Magad írod a programot, vagy szerezted valahonnan. Hmm. Ez tényleg érdekes viszont :D

2020. jún. 10. 01:58
 9/14 anonim ***** válasza:
Magam írom, igen. :) Igazából csak bohóckodásnak indult, mikor elkezdtem programozni, aztán mindig kicsit finomítottam rajta, próbálkoztam tét nélkül, majd minimális tétekkel. Szigorúan véve nem neurális háló (szeretném, ha az lenne idővel), de használja a korábbi statisztikákat és a mintázataikat. Ezt egyelőre manuálisan állítottam be rajta. Nem a konkrét győztesre fogadok, hanem pontszámokra, az kicsit egyszerűbb szerintem. :)
2020. jún. 10. 02:07
 10/14 anonim ***** válasza:

Hát ez így kvázi tőzsdézés.

Vagy hát nagyjából azt is csinálhatnád... az meg legális tudtommal teljesen. Akármilyen programot meg adatokat használhatsz.

2020. jún. 10. 02:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!