Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Elhagytam a párom, mert több...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhagytam a párom, mert több illegális üzlete volt és már nem bírtam. 32 éves nő vagyok. Mindent otthagytam. És most nagyon magam alatt vagyok. Hogyan tovább?

Figyelt kérdés
Úgy érzem tönkrement az életem. Se gyerek, se család, párom sincs. Mindent 0-ról kell kezdenem. Még az autómat is otthagytam. Csalódtam magamba. Anyuhoz visszaköltöztem. Lett egy bélbetegségek, most minden pénzem arra költöm. Nagyon ki vagyok. Sokat sírok és kilátástalannak látok mindent. Úgy szeretnék végre egy családott és biztonságot. De ilyen állapotba senkinek nem fogok kelleni.

2020. aug. 20. 14:41
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
93%
Nem késtél még le semmiről. Nem ritka manapság 40 évesen szülni. A bélbetegség oka könnyen lehet pszichés. Törődj magaddal, szépen állj talpra, menj el becsületes munkát végezni, majd kezdjél ismét ismerkedni.
2020. aug. 20. 15:03
 12/34 anonim ***** válasza:
100%

Nincs mit kedves Kérdező. Harcos legyél, ne áldozat!

Minden tiszteletem a tiéd #10-es. Biztos vagyok benne, hogy sikerülni fog, és minden álmod/vágyad eléred.

2020. aug. 20. 15:03
 13/34 A kérdező kommentje:
11-es,hasmenésem volt nagyon sokáig és a sok hasfogó valószínűleg tönkrette a bélnyálkahártyát. Már ott tartok hogy bármi tejterméktől futás van
2020. aug. 20. 15:16
 14/34 anonim ***** válasza:
100%

Na, ha tejterméktől futnod kell, előtte pedig hasmenésed volt, akkor (NEM VAGYOK ORVOS) alighanem laktózérzékeny lettél. Jársz orvoshoz, ők jobban tudják, mint én.

Minden jót, jó egészséget!

2020. aug. 20. 16:02
 15/34 anonim ***** válasza:
100%
Never give up, never surrender
2020. aug. 20. 16:08
 16/34 A kérdező kommentje:
A laktózmentes termékektől is futás van. És ha kizárom a tejtermékeket akkor is. De megyek orvoshoz. Köszönöm
2020. aug. 20. 16:24
 17/34 anonim ***** válasza:
100%

Akkor rosszul "diagnosztizáltam".

Minden jót!

2020. aug. 20. 16:25
 18/34 anonim ***** válasza:
100%
5 Jól tetted.
2020. aug. 20. 16:42
 19/34 anonim ***** válasza:
70%

"Mert a volt párom egyik építőipari cégében dolgoztam és onnan volt a megtakarításom, minden pénzt visszautaltam. Azért is hagytam ott az autót is. Van saját munkám, de abból most a vizsgálatokat fedezem. Államiba október végére kaptam volna időpontot"

Találni találhatsz, de azon az életszínvonalon nagyon nehezen amit eddig megszoktál. A végén még át kell ülnöd a BKK járműveire a kitudja milyen autódból.

2020. aug. 20. 17:06
 20/34 A kérdező kommentje:
Már átültem. És képzeld van a pénztől jobb dolog is, hogy nem kell annyit és úgy félnem. Inkább használom a bkk-t és felépítem a saját világom.
2020. aug. 20. 17:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!