Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehetett az ex barátom ennyire érzéketlen? Empátia nélküli? Ugye nem csak szerintem gáz viselkedés? leírom bővebben
Figyelt kérdés
Amikor ezek történtek, akkor még jártunk. A nagytatám nagyon megbetegedett, soha nem kérdezett róla, hogy hogy van. Aztán nemsokra rá meghalt, ő meg bevágódott aznap hozzám fehér farmerbe meg neon felsőbe, mint aki jött egy fesztiválra. Én eléggé magam alatt voltam, de oké, akkor még ezt elnéztem. Aztán a temetés utáni héten se semmi hogy hogy vagyok, vagy hogy van a család, és még felcsesződött amiért a hétvégén nem akarok menni vele bulizni, mert hogy már hetekkel korábban lebeszéltük.
Abban a pillanatban szakítottam vele. Ugye ez a viselkedés nem csak szerintem volt gáz? De állítólag én voltam álmai barátnője, meg leélné velem az életét. Ő 29/F
2020. aug. 16. 17:04
2/5 anonim válasza:
Aki ilyen, az szerintem pszichopata. Teljesen jól működnek az antennáid, kérdező. Most viszont, hogy már vége, ne kattogj rajta, hanem foglalkozz a saját életeddel, tegyél meg mindent azért, hogy minél jobban érezd magadat.
3/5 anonim válasza:
Jóltetted, nem 100-as a gyerek. Ez nem társ volt, max kúrópajti.
4/5 anonim válasza:
Amikor anyukám meghalt, az exem elhagyott, mert, hogy itt a nyár és én milyen unalmas lettem, hogy sehova nem akarok menni. Annyira magam alatt voltam, hogy 2 hónap múlva újra kibékültem vele, de éreztem, hogy valami véget ért. Aztán jött a mostani párom és otthagytam, mint egy pincsi úgy próbálkozott, de életem legjobb döntése volt elhagynom.
5/5 anonim válasza:
Ilyen nulla empátiával rendelkező emberrel nem lehet komoly kapcsolatot tervezni, mert ha tét van, nem számíthatsz rá. Sajnálom, hogy krízishelyzetben derült ez ki, viszont kiválóan reagáltad le a helyzetet. Nincs bizonytalankodás, ilyenkor instant szakítás, közösségi médiákon tiltás, telószám blokkolás a sorrend. Szuperül csináltad, így kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!