Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akiknek volt tartós/ komoly kapcsolata, szakítás után teljesen megszakítottátok a kapcsolatot?
Figyelt kérdés
Vagy esetleg van köztetek olyan, aki mondjuk ezek után még barátok maradtak/ tudtak maradni?
Néha beszéltek, olykor találkoztok?
2020. aug. 11. 22:18
11/16 anonim válasza:
10 Erre ne vegyél mérget szerintem-már ha jót akarsz magadnak.
12/16 anonim válasza:
Mármint mire 11-es? Te vagy a téveszmés válaszoló, aki minden kérdézőre és válaszolóra azt hiszi, hogy ismeri. Bocs, de ez nem valószínű. Nekem nincsenek elmebajos ismerőseim.
13/16 anonim válasza:
Nem. Azért szakítottam vele, mert elegem volt a lehúzó, negatív személyiségéből. Minek beszelgetnék vele? Hogy megint lehúzzon a negativitásával?
14/16 anonim válasza:
Én jóban vagyok az exemmel. Szakítás után szüneteltettük a dolgokat, de utána újra haveri kapcsolatunk lett. Párként borzalmas volt, az ellenségemnek se kívánnám, de amúgy laza haverként bírom továbbra is. Beszélni online napi szinten szoktunk, találkozni évi 2-3 alkalommal - ebben közrejátszik hogy vannak közös barátaink akiknél összefutunk.
15/16 anonim válasza:
Az elején még lefeküdtünk párszor, aztán teljesen megszakítottam a kapcsolatot. Ő azt akarta, hogy barátok maradjunk.
16/16 anonim válasza:
Nem, sőt le it tiltottam őket minden honnan, persze az utolsó nagy szerelmem akivel elég sokat éltem együtt is de le lépett egy másik faszi al néha sajnos osszefutunk mert egy városban élünk... De őt is le tiltottam, nem akarom látni sem mert azzal csak a saját sebemet szakítom fel... Nem hiába lett vége..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!