Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Boldog lesz a következő kapcsolatában?
Nem kell mindent bevenni amit mondanak. Semmiféle terve nem volt veled, mert ha lett volna, akkor lettek volna cselekedetek is mögötte.
Használt csak, ennyi a történet, okulj ebből, és válogasd meg kivel kezdesz legközelebb.
2020. aug. 11. 16:56
2/10 A kérdező kommentje:
Koszonom! Csak azzal magyarazta,hogy a viselkedesem miatt eltávolodott,mert hogy veszekedtem is vele,féltékenykedtem.
2 Mindig az jusson ilyen esetben eszedbe, hogy másra mutogatni mindig könnyebb a gyengébb embernek, mint oda állni a másik elé, és bocsánatot kérni tőle a saját hibájáért.
Válogasd meg legközelebb kivel kezdesz, mert egyetlen férfinek nem leszel a lábtörlője többet és ezt fogadd is meg, és tartsd is meg. Akkor jól fog menni a sorod később és tanulj a hibádból.
2020. aug. 11. 17:19
Teljesen korrekt magyarázat, senki se fogja eltűrni a folyamatos veszekedést és féltékenykedést, ilyen viselkedés után piszok könnyű kiszeretni valakiből. Simán lehet boldog, ha az új barátnő nem egy hárpia, ha meg az, akkor úgyis ott fogja hagyni.
2020. aug. 11. 17:19
5/10 A kérdező kommentje:
Megkerte a kezem is,de kiakadt,hogy nem orultem neki, mert azt mondtam korai meg kicsit, de elfogadtam a gyurut, nem mondtam nemet,de nem hordtam.
5 Ez már csak szimpla bántás, hogy fájdalmat okozzon neked, ezzel nem kell foglalkoznod, pergesd le.
2020. aug. 11. 17:25
7/10 A kérdező kommentje:
Oke de mivan azzal amit a 4-es irt? Hogy lehet tenyleg harpia voltam neki? Bar en nem ereztem annyira súlyosnak. Volt okom a feltekenykedesre,volt hogy régebben megcsalt.
8/10 A kérdező kommentje:
Amugy meg az o viselkedese miatt is siman kiszerethettem volna belole.Az exe folyton irkalt neki,igaz o neha irt csak vissza. Mondtam irja meg neki hogz ne irjon..erre megirta es egy het mulva meg a pasi kuldott neki egy linket.dehat abban nincs semmi mondta...eleg nehez a termeszete en elfogadtam igy is,hogy onzo es kovetelozo eroszakos.megse szerettem ki belole.
Ne bánkódj egy ilyen ember miatt. Ha az exével tartja a kapcsolatot, lehet az kavart be. Tapasztalat. Szokásuk ezt csinálni.
Találsz jobbat hidd el!
Ahogy a 3.írta, minden szava igaz.
2020. aug. 11. 18:08
10/10 A kérdező kommentje:
Nem kavart,mert miután megmondta a csajnak hogy engem zavar ez, azt írta a csaj neki,hogy akkor töröljük is egymást mert nem szeretne be kavarni. Így is lett aztán meg a pasi küldött egy hét múlva kb egy linkket az exenek.
Kapcsolódó kérdések: