Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adhat e indokot ez az érzelmek megváltozásra?
"Mert hogy bizonyíthatna annál jobban ,minthogy eljegyez engem?"
Azzal nem bizonyít még semmit.
Jegygyűrűvel a kezén és házassági anyakönyvvel a zsebében is
tovább élheti a kis játékait.
Ha pedig már gyerek is van, akkor a neheze a tiéd.
A kérdésedre válaszolva: igen, adhat indokot, hiszen bizonytalanságot jelez.
Így olvasgatva nálatok szerintem esetetekben nem ez a fő téma:).
"Akkor mi a főtéma? "
Így érzésre az a benyomásom, hogy eddig az volt a divat, hogy ha a partnerednek kellett valami, akkor azt kiharcolta magának (pl amikor megunt, eldobott, amikor meggondolta magát, visszafogadtad). Ezzel szemben most nem az van, amit szeretne, és ezen megdöbbent és megsértődött. Most hisztizik.
De persze csak a te oldaladat, és annak is csak egy kis szeletét hallottam, és azon belül is ez csak egy feltételezés, szóval ne hidd el, csak vedd figyelembe, mint eshetőséget.
"Csak nem tudom marcangoljam e meg magam tovább azon, mivan ha tényleg komolyan gondolta velem"
Nézd: Lehet, hogy akkor komolyan gondolta, de az olyan komolyan gondolással, ami ennyitől elhal azzal még segget törölni sem hihiénikus.
Én akkor marcangolánám magam, ha csak játszma lett volna a részemről, mert tesztelni akartam volna. Ha tényleg nem álltál készen a gyerekvállalásra, vagy egyszerűen benne nem bíztál eléggé, akkor tökéletesen alakultak a dolgok, és nincs miért bánkódni.
Megjegyzem: azon sem lepődnék meg, ha egyszer csak újra megjelenne az ajtódban, hogy kész várni...
"Elhigyjem hogy van ilyen"
Változtat bármin :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!