Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Adhat e indokot ez az érzelmek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adhat e indokot ez az érzelmek megváltozásra?

Figyelt kérdés
Ha a férfi megkéri a kezed, és a nő azt mondja várjunk még. A férfi folyamatosan a közös jövőről beszél, család gyerek, de a nő nem mond erről semmit, hisz még várni szeretne ezzel. Létezik az, hogy emiatt kiszeret a férfi a nőből? Hetek múlva? Létezik, hogy emiatt bizonytalanodik el? Ez ad okot erre?
2020. aug. 10. 11:44
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

"Mert hogy bizonyíthatna annál jobban ,minthogy eljegyez engem?"

Azzal nem bizonyít még semmit.

Jegygyűrűvel a kezén és házassági anyakönyvvel a zsebében is

tovább élheti a kis játékait.

Ha pedig már gyerek is van, akkor a neheze a tiéd.

2020. aug. 10. 14:17
 12/22 A kérdező kommentje:
Miért toltse velem az idejet? Akkor nem is engem akar,hanem gyorsan egy gyereket. És mivel pár hét alatt nem voltam hajlando csinálni neki,így tovább áll? Mondtam neki,hogy várjunk meg ezzel. De mindig kiakadt.
2020. aug. 10. 14:20
 13/22 anonim ***** válasza:
Igen, ha a párom nem tervez velem hosszútávra akkor az kiábrándító.
2020. aug. 10. 14:31
 14/22 anonim ***** válasza:

A kérdésedre válaszolva: igen, adhat indokot, hiszen bizonytalanságot jelez.

Így olvasgatva nálatok szerintem esetetekben nem ez a fő téma:).

2020. aug. 10. 15:00
 15/22 A kérdező kommentje:
Akkor mi a főtéma? 🙂
2020. aug. 10. 15:07
 16/22 anonim ***** válasza:

"Akkor mi a főtéma? "

Így érzésre az a benyomásom, hogy eddig az volt a divat, hogy ha a partnerednek kellett valami, akkor azt kiharcolta magának (pl amikor megunt, eldobott, amikor meggondolta magát, visszafogadtad). Ezzel szemben most nem az van, amit szeretne, és ezen megdöbbent és megsértődött. Most hisztizik.

De persze csak a te oldaladat, és annak is csak egy kis szeletét hallottam, és azon belül is ez csak egy feltételezés, szóval ne hidd el, csak vedd figyelembe, mint eshetőséget.

2020. aug. 10. 17:45
 17/22 A kérdező kommentje:
Igen eltalaltad, ha nem az van amit ő akar,hisztizik. Továbbá megdöbbent ezen is. Csak nem tudom marcangoljam e meg magam tovább azon, mivan ha tényleg komolyan gondolta velem, és én nem értékeltem, nem tettem meg mindent a kapcsolatert, volt,hogy nem tettem meg amit szeretett volna. Nem mindtam neki semmit, mikor ő közös jovot tervezett gyereket, hanem mindig leoltottam, hogy majd később várjunk meg,meg nem szeretnek gyereket. De ezt nem úgy értettem hogy soha. Nem tudom elhinni hogy ennyi tényleg elég e hogy elhideguljon tolem, és kiabranduljon és ne tudja megvárni turelemmel, hogy nem egy hónap múlva megyek hozza és nem most fogok neki állni gyereket csinálni. Én így gondolom,de lehet nem ertem meg az ő verzióját. Ő meg az enyémet.
2020. aug. 10. 17:54
 18/22 anonim ***** válasza:

"Csak nem tudom marcangoljam e meg magam tovább azon, mivan ha tényleg komolyan gondolta velem"

Nézd: Lehet, hogy akkor komolyan gondolta, de az olyan komolyan gondolással, ami ennyitől elhal azzal még segget törölni sem hihiénikus.

Én akkor marcangolánám magam, ha csak játszma lett volna a részemről, mert tesztelni akartam volna. Ha tényleg nem álltál készen a gyerekvállalásra, vagy egyszerűen benne nem bíztál eléggé, akkor tökéletesen alakultak a dolgok, és nincs miért bánkódni.

Megjegyzem: azon sem lepődnék meg, ha egyszer csak újra megjelenne az ajtódban, hogy kész várni...

2020. aug. 10. 18:08
 19/22 A kérdező kommentje:
Ne röhögtess! 🙂 Bar amilyen csapodár és senki se felel meg neki,ahogy eddig sem és visszajött...azt mondta,hogy elhidegült tőlem emiatt, és voltak veszekedések is, féltékeny voltam. És egymás mellett voltunk,nem érezte,hogy együtt vagyunk. Csak mint haverok eljegyzes után. Ez eszszerű magyarázat? Elhigyjem hogy van ilyen?
2020. aug. 10. 18:18
 20/22 anonim ***** válasza:

"Elhigyjem hogy van ilyen"

Változtat bármin :)

2020. aug. 10. 21:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!