Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A feleségem a tinikorát éli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A feleségem a tinikorát éli 40 évesen?

Figyelt kérdés

12 éve vagyunk házasok, 14 éve együtt. Amikor összejöttünk normális nőies alkata volt, az évek során kicsit meghízott, de nem vészesen. Most lassan egy éve, amikor 40 éves lett előtört belőle, hogy márpedig ő lefogy. Soha nem érdekelte az alkata, de mondom nem volt nagyon kövér, csak volt némi feleslege, de engem nem zavart. A lényeg, hogy ezzel nem is lenne baj, mindig dicsérem is, hogy milyen ügyes stb. De más férfiak is fenik rá a fogukat, ő meg persze élvezi. A facebookon régen sose, max arcképet tett ki mgáról, azt se sokat. Most a kirándulásos fotóktól a szexi edzőtermin keresztül eljutott a bikinis fotókig! Persze kapja rá a több száz kanos kommentet, ő meg bátorítja őket! Teljesen odavan, csak magával van elfogllava, plusz az őrüetbe kerget a kaják ellenőrizgetésével, hogy folyton az edzőteremben van, amikor egy kicsit este együtt lehetnénk stb. Mit tehetnék? Hogy mondjam meg neki, hogy zavar, ha nem vesz komolyan? Mert mondtam már, meg másoknak is írtam, de mondja erre, hogy jaj hagyjad, csak írogat, ebben nincs semmi különös.

köszönöm annak aki segít.

43/F

2019. dec. 18. 21:10
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Kapuzárási pánik, vagy életközepi válság, ahogy tetszik. Vigyázz rá, mert akár meg is pattanhat!
2019. dec. 18. 21:13
 2/21 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem belefáradt a házasságotokba. És már nem talál benned semmi izgalmat. Kezdődik az írogatással, aztán majd jön a félre kefélés is. Így kezdődnek a megcsalások, először csak huncutkodik a pasikkal, aztán már a farkukat tömik belé.
2019. dec. 18. 21:13
 3/21 anonim ***** válasza:
90%

A feleséged új dolgokra vágyik, élvezi, hogy körül rajongják a férfiak. Hasonló szituban vagyok. 36 évesen párom mellett idegen pasikkal csetelgetek, mint kamasz koromban. Viszont én soha nem csalnám meg páromat, csak jól esik ez a dolog.

Feleségednél viszont kérdéses, hogy marad a virtuális térben, vagy esetleg tovább fog lépni...

2019. dec. 18. 21:18
 4/21 anonim ***** válasza:
85%
rádunt,mert unalmas vagy neki már.
2019. dec. 18. 21:32
 5/21 anonim ***** válasza:
70%
Hülye vagy te ember, inkább örülnél, hogy nem egy nagydarab tohonya feleséged vagy.
2019. dec. 18. 21:34
 6/21 anonim ***** válasza:
82%
Igen, eljött a kapuzárási pánik ideje.Kicsit fel akarja dobni az életét. Csak aztán nehogy elrontsa a tiedet...
2019. dec. 18. 21:35
 7/21 anonim ***** válasza:
92%

Bsszus! Te miért nem jársz vele az edzoterembe sport címszó alatt!

Es fotozkidjatok együtt azt tegye fel a fbra!

2019. dec. 18. 21:41
 8/21 anonim ***** válasza:
95%
Kicsit unalmas neki a házasságotok. Kapd össze magad papus, neked is ideje rendbetenni magad! Egyébként ha tőled is kap elég bókot, udvarlást, szexiséget, akkor ezt mg élvezhetitek is. Többet kellene programoznotok! És kicsit te is javítsd fel magad.
2019. dec. 18. 21:43
 9/21 anonim ***** válasza:
95%
Az újra élés vágya hajtja. Megértem... Adj bele Te is mindent!
2019. dec. 18. 21:43
 10/21 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem csak a bikinis fotó kicsit túlzás,viszont ha lefogyott,nyilvàn vágyik elismerésre,nem fog félrekefélni,nincs ebbe semmi külőnös,szerintem ez tök normális,emberi dolog,most még új,de majd abbahagyja
2019. dec. 18. 21:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!