Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A feleségem a tinikorát éli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A feleségem a tinikorát éli 40 évesen?

Figyelt kérdés

12 éve vagyunk házasok, 14 éve együtt. Amikor összejöttünk normális nőies alkata volt, az évek során kicsit meghízott, de nem vészesen. Most lassan egy éve, amikor 40 éves lett előtört belőle, hogy márpedig ő lefogy. Soha nem érdekelte az alkata, de mondom nem volt nagyon kövér, csak volt némi feleslege, de engem nem zavart. A lényeg, hogy ezzel nem is lenne baj, mindig dicsérem is, hogy milyen ügyes stb. De más férfiak is fenik rá a fogukat, ő meg persze élvezi. A facebookon régen sose, max arcképet tett ki mgáról, azt se sokat. Most a kirándulásos fotóktól a szexi edzőtermin keresztül eljutott a bikinis fotókig! Persze kapja rá a több száz kanos kommentet, ő meg bátorítja őket! Teljesen odavan, csak magával van elfogllava, plusz az őrüetbe kerget a kaják ellenőrizgetésével, hogy folyton az edzőteremben van, amikor egy kicsit este együtt lehetnénk stb. Mit tehetnék? Hogy mondjam meg neki, hogy zavar, ha nem vesz komolyan? Mert mondtam már, meg másoknak is írtam, de mondja erre, hogy jaj hagyjad, csak írogat, ebben nincs semmi különös.

köszönöm annak aki segít.

43/F

2019. dec. 18. 21:10
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Nem nagyképűségből, de mivel nehéz fizikai munkát végzek, ezért sose volt baj a testemmel, elég jól kidolgozott. De ez jó ötlet, le fogok vele menni én is. Csak sajnos amint látom ő a szteroidos kamuizmos pasiknak bókolgat vissza. Talán tényleg újra vágyik. Én is sokat dicsérem, hisz mondtam. De próbáltam beszélni vele erről, mondtam, hogy nem a jobb forma zavar, sőt. Csak ahogy "idegen" férfiakkal egymáshoz viszonyulnak. Persze, megértem, hogy most örül meg minden, de kicsit azt érzem, hogy mások miatt csinálta nem maga vagy én miattam. Sokat vagyunk együtt, vannak közös programok, eddig is voltak. Mondom, engem nem zavart előtte sem, hogy nem volt egy modell alkat. Bezzeg akikkel most chatel előtte észre sem vették. Talán csak irigy vagyok, lehet az én hibám.

2019. dec. 18. 22:07
 12/21 anonim ***** válasza:
74%
Nem vagy irigy, hanem ő tiszteletlen veled. Vissza kellene vennie vagy akár válhattok is. Nem azzal van a baj, hogy tetszik másoknak, azzal van a baj, hogy a fejébe szállt és pofátlanul visszaflörtöl téged figyelmen kívül hagyva.
2019. dec. 18. 22:14
 13/21 A kérdező kommentje:
Nem akarok elválni, mert szeretem. Eddig is szerettem. És félek, hogy ha szétmennénk, kipasizná magát, aztán vissza akarna jönni, mert ráébred, hogy ez csak egy kaland volt, de valójában engem szeret. És akkor meg már nem bírnék vele lenni. Ezért nem akarok esélyt adni sem, hogy máshoz menjen.
2019. dec. 18. 22:17
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Figyeld meg a reakcióját, ha felajánlod, hogy elkíséred edzeni. Ha belemegy minden szó nélkül, akkor nem kell félned, de ha vonakodik, gyanút fognék.
2019. dec. 19. 00:17
 15/21 anonim ***** válasza:
90%
Az a javaslatom, hogy ha eddig nem tetted, akkor nagyon alaposan kezdjed el kefélni. De minimum kétnaponta. Az majd kiszereli a rugót a feleségedből. Nagyon fontos hogy ki legyen elégítve, mert félre fog menni, csak idő kérdése. Pont ez az egyik időszak,amikor megbolondulnak a nők. Dícsérni, kefélni, dícsérni, kefélni...... és így folyamatosan. Hidd el jónéven veszi majd.
2019. dec. 19. 05:44
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Na, nekem még férjem csinálja pont ugyanezt. A csajokkal körbe udvaroltatja magát.

Szerintem már rég, félrekefélt. Nem véletlenül foglalkozik ám a testével ennyire...

2019. dec. 19. 09:29
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Kb ennyi idősen kezdtek a volt középiskolai barátnőim rámírogatni, hogy "mizu, rég hallottam rólad, nem iszunk egy kv-t?" Mindnek rendben volt otthon - elmondásuk szerint - a szexuális élete.

Mindig megkérdeztem, h akkor miért, mind azt mondta, nem tudja, csak úgy, meg többször kívánja a szexet mostanában, mint egy pasi.

Szerintem, amit írtál, azok aggasztó jelek.

2019. dec. 19. 15:46
 18/21 anonim ***** válasza:
60%

Figyu,azt mondtad nem volt olyan jo alakja gondolom frusztralta h a pasik nem.dongjak körül. Most jó teste van most kieli ezt h ő kell sok pasinak es most vannak jobbnal jobb lehetisegei!

Az a baj ha van egy erős vagy azt elobb utobb ugyis ki fogja élni!

Es jol3latod ,lehet ha lenyugszik visszamenne hozzad.

Ülj le vele es beszeld meg h a kaocsolatotokban mi az értek amit mashonnan nem.biztos h megkapna.

Kerdezd meg h akar e 2 ev kiszorakozast,amig fuvel faval,es vagy azt h mondjuk 3 pasival lefekszik.

Ha igen nem tudsz mit tenni,jobb ha igy megy mintha megcsal a hatad mögött. Akkor ez a kapcsolat ennyi volt,ilyen helyzet,senki nem.hibas.

Az a baj h nem tarthatsz vissza senkit a vagyai ellenére mert ha még meg is teszi a kedvedert utana

Ki fog uresedni a kpacsokatotok es unalom megszokas beletorodes utalat lesz.

Annyit még megkerdezhetsz tőle h ha te lennel ilyen cipoben akkor ő neki hogy esne ez?

Lehet ugy erzi h nalad jobbat is talahat.

Az új dolog nem.jobb csak elvakitja,a veled valo kaocsolatab meg nem ertekeli a jót.

2019. dec. 19. 17:06
 19/21 anonim ***** válasza:
94%
Ajánld fel neki a nyitott kapcsolat lehetőségét, mert akkor korrekt módon kefélhet más pasikkal.
2019. dec. 19. 18:13
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Na ezért tartunk itt, mert orrok előtt a lehetőség, és senki észre nem veszi. Lehet a kérdező az asszony menedzsere is. Nyer-nyer.
2019. dec. 19. 20:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!