Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is járt úgy hogy a Covid tette tönkre a kapcsolatát?
Nálunk az ellenkezője okozott problémát, az összezártság a két gyerekkel + a home office. Most próbáljuk kiheverni, de nem biztos, hogy sikerül. Nálunk a férjem sokallt be az egésztől. Én jobban bírtam cérnával.
Ti eltávolodtatok egymástól ezek szerint a karantén helyzet miatt? Nem tudtatok találkozni?
Mondanám, hogy egy stabil kapcsolatnak ennyit ki kell bírnia, de mi vagyunk az élő példa, hogy nem feltétlenül...
A covid-ot eleve azért hozták létre, hogy alapból szétcsessze az eddig megszokott világot. Majd jön a második felvonás ősztől, a harmadik meg tavasszal veszi a kezdetét. Sok szerencsét mindenkinek!
Nálunk a gyerek 7 éves, már fél éve nem volt iskolában. 2 hónapja már csak a gép előtt ül, semmi sem izgalmas már neki. Én dolgozom, a feleségem dolgozik, így a gyereket is visszük magunkkal. A magánéletünk már megszűnt.
Utcánkban 5 pár van akik fiatalok (25-35év).
Az 5 fiatal párból 3 pár szakított a covid alatt.
Több éves kapcsolatok ezek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!