Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Érdemes időt adni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes időt adni?

Figyelt kérdés
Ha sok sérelem érte mindkét felet egy kapcsolatban és volt külön töltött idő, de mégis újra egymásra találnak, de nem telt el annyi idő hogy a sebek begyogyuljanak, de szeretik egymást akkor érdemes várni? Érdemes arra várni, hogy begyogyulnak a sebek és nem fogjuk egymást tovább bántani hanem egészséges kapcsolat alakul ki? Mit kell tenni, ha mindketten tudjuk, hogy az lenne a legjobb, ha nem mergeznenk egymást tovább és ha külön töltenenk időt, de azt is, hogy szeretjuk egymást és fontosak vagyunk egymásnak? Lehet egy mérgező kapcsolat gyumolcsozo?

2020. aug. 6. 16:40
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
25%
Ez jó kérdés, én is ilyenbem vagyok, én is tanácstalan vagyok.
2020. aug. 6. 16:41
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem. Az ilyen kapcsolatok csak még mélyebbre vezetnek, az egyik fél számára legalábbis biztosan.
2020. aug. 6. 16:42
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem érdemes, amit kapcsolatban nem tudtok megoldani, azt külön még annyira sem sikerül. Nem az a probléma, hogy nem gyógyulnak a sebek, hanem, hogy ugyanaz a konfliktus kezelés megy újra, meg újra.

Nagyon kevés a szerelem a működő párkapcsolathoz!

2020. aug. 6. 16:47
 4/12 A kérdező kommentje:
És ha az idő alatt fejlodnenk amíg külön vagyunk? Valakinek negatív illetve pozitiv tapasztalatok?
2020. aug. 6. 16:48
 5/12 anonim ***** válasza:
0%
Házas bármelyik fél? vagy mind ketten?
2020. aug. 6. 16:55
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Azok a folyamatok, amik kettőtök között vannak azok nem ad hoc dolgok, amiket csak úgy meg lehet változtatni mert úgy döntöttél, ezek nagyon mélyről jövő működési formák. Sajnos újra és újra lejátszódnak, mert neked meg neki nem elég akarni hanem gyakorlatilag újra kellene épülnötök kb. 3 éves korotoktól kezdve.

Úgyhogy ez nem ok, próbálkozni lehet, lehetnek szép pillanatok de én ha hosszú távra tervezném és nincs elcseszni való 3-4 évem akkor inkább offolnám az ötletet.

2020. aug. 6. 16:55
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha le tudtok ülni, megbeszélni, hogy kinek mi a problémája, mitől érezné jobban magát, a másik ugyanezt megtenné, és mindketten törekednének rá; akkor működhet. Ehhez viszont nem kell 1 másodperc idő sem!
2020. aug. 6. 17:02
 8/12 A kérdező kommentje:
Értem köszönöm szépen. Más tanácsot is szívesen veszek.
2020. aug. 6. 17:53
 9/12 A kérdező kommentje:
És mi van azzal, hogy néha a külön töltött idő segít?
2020. aug. 6. 18:24
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
szia, mi ebben a szituban vagyunk, de úgy érzem, hogy a külön töltött idő csak eltaszít tőle, már beszélgetni se tudunk úgy mint régen
2020. aug. 6. 19:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!