Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erdemes beerni a joval?
Pont az ilyen kapcsolatokban jön majd elő évek múltán, hogy hiányzik valami, és egyre jobban, majd boldogtalannak érzi magát, majd valakiben megtalálja azt amit a párjában nem...
A többi meg szokásos történet.
Lemaradt hogy mennyi idős vagy. Szerintem egy ilyen kérdésnél fontos.
Én most 32 éves vagyok,azt hittem már sosem leszek szerelmes, pláne olyanba aki szinten szerelemes belém. Én nem ertem be a jóval... 5 évig vartam a mostani páromra, es addig nem volt kapcsolatom, pár hónaposok se. Nem fogott meg senki. viszont lehet 10-15 evvel idősebben nem így gondoltam volna...
Ha valakivel azért vagy együtt, mert félsz az egyedülléttől vagy csak beéred vele azért az nem túl biztató a jövőre nézve. A másikat és saját magadat is becsapod egy illúzióval.
Szokták mondani, hogy nincsen nagy ő, csak kicsi és közepes ő-k aztán idővel váltok egymás számára nagy ő-vé.
Egyébként meg várakozni is meg kell tanulni. A szabadidődet pedig csomó hasznos dologgal elutheted.
Nem tudom, milyen lehet az a “jo elet” valakivel, akirol igy ir az ember egyebkent. Nyilvan le tudnek elni egy jo eletet akarmelyik haverommal, vagy akar anyammal, vagy apammal is kettesben, valoszinuleg tok jol ellennenk, de azert az nem ugyanaz.
Mondjuk eleve nem azt varom, hogy minden egyes nap 50 even keresztul halalosan szerelmes legyek a paromba es egy orat se birjak ki nelkule. Az nem baj, ha par ev utan kisse lenyugszanak az erzelmek es beallnak egy szintre.
Az baj, ha mar az elso ev alatt is ugy gondol az ember a masikra, hogy “hat ja, vegul is lehet vele egyutt elni” :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!