Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Erdemes beerni a joval?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Erdemes beerni a joval?

Figyelt kérdés
Kivancsi lennek a velemenyetekre azzal kapcsolatban hogy erdemes e, megeri e beerni az embernek egy jo partnerrem, ha erzi hogy nem tokeletes es talan nem is az igazi, nincs az a “huha” erzes, de tudja hogy jo eletet tudnanak egyutt leelni. Ugy gondolom hogy megvan a varazsa a szerelem erzesenek is, de sokszor gondolkodom azon hogy talan ertelmetlen azt varni hogy majd egyszercsak betoppan valaki az eletembe, aki a tokeletes lesz szamomra. Egyre tobbszor fordul meg a fejemben hogy talan be kene erni a jo partnerrel es nem a legjobb utan kutakodni.
2020. febr. 2. 22:35
 1/7 anonim ***** válasza:
67%

Pont az ilyen kapcsolatokban jön majd elő évek múltán, hogy hiányzik valami, és egyre jobban, majd boldogtalannak érzi magát, majd valakiben megtalálja azt amit a párjában nem...

A többi meg szokásos történet.

2020. febr. 2. 22:44
 2/7 anonim ***** válasza:
79%

Lemaradt hogy mennyi idős vagy. Szerintem egy ilyen kérdésnél fontos.

Én most 32 éves vagyok,azt hittem már sosem leszek szerelmes, pláne olyanba aki szinten szerelemes belém. Én nem ertem be a jóval... 5 évig vartam a mostani páromra, es addig nem volt kapcsolatom, pár hónaposok se. Nem fogott meg senki. viszont lehet 10-15 evvel idősebben nem így gondoltam volna...

2020. febr. 2. 22:46
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha valakivel azért vagy együtt, mert félsz az egyedülléttől vagy csak beéred vele azért az nem túl biztató a jövőre nézve. A másikat és saját magadat is becsapod egy illúzióval.

Szokták mondani, hogy nincsen nagy ő, csak kicsi és közepes ő-k aztán idővel váltok egymás számára nagy ő-vé.

Egyébként meg várakozni is meg kell tanulni. A szabadidődet pedig csomó hasznos dologgal elutheted.

2020. febr. 2. 22:47
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, milyen lehet az a “jo elet” valakivel, akirol igy ir az ember egyebkent. Nyilvan le tudnek elni egy jo eletet akarmelyik haverommal, vagy akar anyammal, vagy apammal is kettesben, valoszinuleg tok jol ellennenk, de azert az nem ugyanaz.

Mondjuk eleve nem azt varom, hogy minden egyes nap 50 even keresztul halalosan szerelmes legyek a paromba es egy orat se birjak ki nelkule. Az nem baj, ha par ev utan kisse lenyugszanak az erzelmek es beallnak egy szintre.

Az baj, ha mar az elso ev alatt is ugy gondol az ember a masikra, hogy “hat ja, vegul is lehet vele egyutt elni” :)

2020. febr. 3. 05:29
 5/7 anonim ***** válasza:
81%
Bármekkora is a langolas az idővel elmúlik és csak szeretet marad. A nagy ő meg nem fog betoppanni mert nem létezik.
2020. febr. 3. 05:33
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
A szerelem elmúlik, azzal együtt szétfoszlik az illúzió is a nagy ő ről, és làtod a hibàkat.
2020. febr. 3. 07:46
 7/7 anonim ***** válasza:
Így van, lehet csak az elején lenne huha, és még annyira se lenne jó vele mint akivel jó életét tudtál volna kialakitani. Senki se tökéletes,senki se huha!
2020. febr. 4. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!