Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Újra összejottünk, miért nem érzem jónak? Fog változni?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Párommal szétmentunk másfél hónapra.
Én szerettem volna végig kibekulni, nagyon szeretem.
Ő nem akart.
Legvégül amikor osszefutottunk, mert elhozott nekem pénzt, mivel egy kisebb összeggel lógott (20.000ft)
Akkor azt mondta hogy benne lenne mégis az ujrakezdesben.
Már aznap megolelt, puszilgat ott.
Azóta egy hete próbáljuk hogy újra együtt legyünk.
Ő amiket tesz az alapjan olyannak látom, mint előtte. Szeretget
Viszont én... Ahigy megolelt... Nem érzek semmit. Egyszerűen nem tudom mi lehet a baj, hiszen nagyon vele akartam lenni.
Lehet csak idő kell hogy újra feloldodjak?
Járt már valaki hasonló cipőben?
2020. aug. 6. 12:53
21/21 anonim válasza:
Valahol te is tudod, hogy mivel o szakitott es eleinte o nem akart bekulni, volt ott mas is. Most csak megalkudott veled, mert az kikerult a kepbol. Semmi ertelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!