Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Újra összejottünk, miért nem érzem jónak? Fog változni?
Sziasztok!
Párommal szétmentunk másfél hónapra.
Én szerettem volna végig kibekulni, nagyon szeretem.
Ő nem akart.
Legvégül amikor osszefutottunk, mert elhozott nekem pénzt, mivel egy kisebb összeggel lógott (20.000ft)
Akkor azt mondta hogy benne lenne mégis az ujrakezdesben.
Már aznap megolelt, puszilgat ott.
Azóta egy hete próbáljuk hogy újra együtt legyünk.
Ő amiket tesz az alapjan olyannak látom, mint előtte. Szeretget
Viszont én... Ahigy megolelt... Nem érzek semmit. Egyszerűen nem tudom mi lehet a baj, hiszen nagyon vele akartam lenni.
Lehet csak idő kell hogy újra feloldodjak?
Járt már valaki hasonló cipőben?
Ahogyan írjátok, hogy legyen vége meg csak az megy bennem, hogy nem. Mert nem akarom. Vele akarok lenni.
Az érzésem meg, amikor vele vagyok más igen. Csak én arra tudok gondolni, hogy azért másfél hónap kiesés volt, ahol rengeteg sírás volt.
Én végig arra gondoltam, hogy mennyire elbasztam vele és még kellett volna jobban becsuljem.
Talán azért ilyen, mert gyors a tempó. Másfél hónapig külön voltunk és már egyből minden ugyanúgy... Egyszeruen ez így nem megy. Újra egymásra kell hangolodni.
Ujra udvarolni vagy nem tudom.
Butaság amit írok?
8-as vagyok. Kérdező, szerintem hülyeség, amit írsz, nem fog újra udvarolni, tök felesleges. 1,5 hónapig sírtál, akkor minek akarsz vele lenni?
Mennyi ideig voltatok együtt amúgy? Meg miért szakítottatok? Ezek alapján könnyebb lenne tanácsot adni.
Másfél évig voltunk.
A sok hiszti, balhe miatt lett vége. Az utolsó ilyenem nagy és csúnya volt. Es ott telt be a pohár.
Kimondtam h akkor legyen vége mondta hogy jó.
Majd én mégis bántam egyből. Es azert sirtam másfél hónapig mert szeretem, hiányzik és hogy elbasztam az örökös hisztikkel.
Amikor jött hogy adjunk meg egy esélyt akkoris sirtam. Es örültem hogy ezt akarja, meg ölelt és akkor se éreztem azt mint régen pedig boldog voltam.
Újra udvarlás alatt igazából annyit értek, hogy nekem ez így érdekes és nehéz, hogy bele a lecsoba, hogy már mindent úgy folytassuk ahogy vége lett. Én ezt akartam, de eltelt másfél hónap. Így nehéz. Es udvarolni úgy értem hogy valamennyire... Mutassa az érdeklődést mutassa h akkor komolyan velem akar lenni es szeret.
Azzal hogy csak simán elvagyunk megint (elvagyunk, tehát h ugy csinálunk mintha semmi nem történt volna és boldogan setalgatunk) ez szerintem nem igy megy.
Es a kérdésem az hogy.. Így kéne mennie pedig? Azt kene érezném mint amikor újra szerelembe esek máris?? Vagy idő kell azért ilyenkor.
Szerintem ez a kapcsolat úgy szar, ahogy van. Feleslegesen erőlteted. Tönkre tetted szegény pasit az állandó hisztikkel. Biztos, hogy nem fog újra udvarolni neked, sőt érdeklődést sem fog mutatni feléd, mert már nem érdekled. Elvan veled, nem talált jobbat, így azt mondta oké, folytassátok. De biztos, hogy nem azért van veled, mert annyira jó neki. Ha érdekelnéd éreznéd. Te sem szereted, ha állandóan ok nélkül hisztiztél neki.
Szerintem neked is meg neki is jobb lesz, ha véget vettek ennek az egésznek. Neked csak egyre nagyobb elvárásaid lesznek (pedig, mint mondtad te basztad el). Őt meg egyre jobban nem fogja érdekelni ez az egész dolog.
Magától mondta. Igen első héten konyorogtem neki 2x többet nem.
Mesélte h sokan azt mondták neki jobb így, de ezek ellenere is velem akar lenni.
Es mesélte hogy miket csinált hogy elfelejtsen mert annyira rossz volt.
Akkor üljetek tovább az állott vízben. Tök feleslegesen tetted fel a kérdést, ha tanácsokat adunk és közben meg a saját véleményed hajtod.
Ha mások is azt mondják jobb neki nélküled, akkor valószínűleg jobb is. A barátok, külső szemlélők tisztábban átlátják ezeket a helyzeteket.
Mit mondott miért akar veled lenni? Sokan már a megszokás miatt maradnak a másikkal, és nekem nagyon úgy tűnik, hogy ő is ezért békült ki veled. Főleg, ha te sem érzed rajta, hogy amúgy jobban érdekelnéd.
Sok esetben jót tehet a szünet, de utána akkor érezned kellene a változást a kapcsolatodban, és, hogy milyen jó is vele. Nem itt kellene akkor kérdezgetned.
Miket csinált, hogy elfelejtsen?
Szerintem te már nem szereted, csak nem akarod belátni.
Vesztesègèrzèsed volt, meg főkèpp te szúrtaf el, ezèrt bánkódtál, egy álomvilágban kapaszkodtál, de most hogy visszakaptad, rájöttèl, hogy ez mègsem az igazi. Már nincs meg a plusz, èrzelmileg nem azt nyújtja amit elvartál. Mèg ámítod magad, hogy jaj csak az a baj, hogy sok idő telt el, ès ugyanott nem tudod folytatni, de ez már csak kifogás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!