Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Újra összejottünk, miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Újra összejottünk, miért nem érzem jónak? Fog változni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Párommal szétmentunk másfél hónapra.

Én szerettem volna végig kibekulni, nagyon szeretem.

Ő nem akart.

Legvégül amikor osszefutottunk, mert elhozott nekem pénzt, mivel egy kisebb összeggel lógott (20.000ft)

Akkor azt mondta hogy benne lenne mégis az ujrakezdesben.

Már aznap megolelt, puszilgat ott.

Azóta egy hete próbáljuk hogy újra együtt legyünk.

Ő amiket tesz az alapjan olyannak látom, mint előtte. Szeretget

Viszont én... Ahigy megolelt... Nem érzek semmit. Egyszerűen nem tudom mi lehet a baj, hiszen nagyon vele akartam lenni.

Lehet csak idő kell hogy újra feloldodjak?

Járt már valaki hasonló cipőben?

2020. aug. 6. 12:53
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
98%

Valószínűleg amikor külön mentetek, akkor még ahhoz ragaszkodtál aki akkor volt, amilyennek megismerted, amilyen érzés volt vele. De a külön töltött idő ráébresztett, (ha még nem is tudatosan) hogy nem erre/rá vágysz.

Nem mondom, hogy nem lehet újra jó vele, de szerinted a felmelegített kàposzta lehet ugyanolyan jó mint a friss? Bár, nem tudni, hogy mi miatt volt az a szünet köztetek...

2020. aug. 6. 12:56
 2/21 anonim ***** válasza:
97%
Nem szereted igazán, nem ő az igazi. Ennyi. Nem véletlenül mentetek szét. Akarod, de a szíved mélyén tudod, ha magadba nézel, hogy nem egymás emberei vagytok. Majd megfogod találni a megfelelőt. Tapasztalat.
2020. aug. 6. 12:56
 3/21 anonim ***** válasza:
10%
Utána néztél annak, hogy ki látogatott el az ismeretségi körödből a Magyar Boszorkányszövetségbe rontásért? Ráadásul nem egy óccsó mulaccság ám.
2020. aug. 6. 12:58
 4/21 anonim ***** válasza:
96%

Azóta nem nagyon jött össze neki másik nő, ezért kényelemes neki, hogy az időt veled töltse, addig, míg más nem lesz.

Te meg közben valójában kiszerettél belőle.

Kiszállnék a helyedben ebből a megalázó, értelmetlen helyzetből.

Csak pazarlod az érzelmi energiáidat és főleg az idődet.

2020. aug. 6. 12:58
 5/21 anonim ***** válasza:
11%
Miléyen érdekes, hogy az embernek olyan érzése van, mint ha 22 évet visszarepült volna az időbe-lásd: 1;2;4-es hsz-t látva, amit napi szinten kapta az adott nő a "legjobb" "barátnőjén" keresztül.
2020. aug. 6. 13:00
 6/21 anonim ***** válasza:
15%
Milyen
2020. aug. 6. 13:01
 7/21 anonim ***** válasza:
0%
5+ És ez még a leges leg gyengébb előadások közül valóak voltak.
2020. aug. 6. 13:02
 8/21 anonim ***** válasza:
87%
Én voltam már hasonló helyzetben. Másfél hónapig külön lenni azért elég sok idő. Nem tudom miért szakítottatok, de szerintem te már nem akartál vele kibékülni, hanem megpróbáltál tovább lépni. Jól is tetted, rájöttél ezalatt az idő alatt, hogy teljesen jól megvagy nélküle is. Szerintem inkább fejezd be vele, nem lesz már olyan jó, mint régen. Ha nem éreztél semmit az ölelések és a csókok alkalmával az azt jelenti, hogy te már nem érzel iránta semmit.
2020. aug. 6. 13:13
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem már magadban megválaszoltad ezt a kérdést.
2020. aug. 6. 13:30
 10/21 anonim ***** válasza:
0%
Ha valamit keresel keresd a "legjobb" "barátnő" mögött álló szálat-és megkapod sok mindenhez a kulcsot:D
2020. aug. 6. 13:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!