Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Újra összejottünk, miért nem érzem jónak? Fog változni?
Sziasztok!
Párommal szétmentunk másfél hónapra.
Én szerettem volna végig kibekulni, nagyon szeretem.
Ő nem akart.
Legvégül amikor osszefutottunk, mert elhozott nekem pénzt, mivel egy kisebb összeggel lógott (20.000ft)
Akkor azt mondta hogy benne lenne mégis az ujrakezdesben.
Már aznap megolelt, puszilgat ott.
Azóta egy hete próbáljuk hogy újra együtt legyünk.
Ő amiket tesz az alapjan olyannak látom, mint előtte. Szeretget
Viszont én... Ahigy megolelt... Nem érzek semmit. Egyszerűen nem tudom mi lehet a baj, hiszen nagyon vele akartam lenni.
Lehet csak idő kell hogy újra feloldodjak?
Járt már valaki hasonló cipőben?
Valószínűleg amikor külön mentetek, akkor még ahhoz ragaszkodtál aki akkor volt, amilyennek megismerted, amilyen érzés volt vele. De a külön töltött idő ráébresztett, (ha még nem is tudatosan) hogy nem erre/rá vágysz.
Nem mondom, hogy nem lehet újra jó vele, de szerinted a felmelegített kàposzta lehet ugyanolyan jó mint a friss? Bár, nem tudni, hogy mi miatt volt az a szünet köztetek...
Azóta nem nagyon jött össze neki másik nő, ezért kényelemes neki, hogy az időt veled töltse, addig, míg más nem lesz.
Te meg közben valójában kiszerettél belőle.
Kiszállnék a helyedben ebből a megalázó, értelmetlen helyzetből.
Csak pazarlod az érzelmi energiáidat és főleg az idődet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!