Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítanátok a párotokkal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítanátok a párotokkal azért mert horkol?

Figyelt kérdés
Nő vagyok, kellemetlen de sajnos horkolok. Újdonsült párkapcsolatomban az első együtt töltött hétvégét úgy zárta a párom, hogy egy elviselhetetlen disznó vagyok, akitől nem tud aludni mert én horkolok és szellentettem is álmomban, ami teljesen kiábrándította őt. Nem vagyok mai csirke, 40 éves múltam. Soha életemben ilyen megalázottnak nem éreztem magam. Nem akar velem azóta szóbaállni, letiltott, mindenhol ezt fecsegi a barátainak.

2020. júl. 26. 20:31
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
86%
Au egyiknismerősöm jött össze egy ilyen kreténnel. Több szintes háza volt a pasinak és, ha pisilnie kellett a lánynak, csak külön szinten tehette, mert a pasinak kiábrándító lett volna, ha hallja. Nemnis értwm az ilyen pasik mit gondolnak, volt ezeknek egyáltalán már párkapcsolatuk?
2020. júl. 26. 23:41
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Külön szoba/füldugó/horkolás ellen valami megoldás, műtét...
2020. júl. 27. 08:33
 13/13 anonim ***** válasza:

A szellentéssel nincs baj.

Azzal viszont igen, hogy szerencsétlen nem tud miattad aludni. Írom ezt úgy hogy simán volt, hogy éjjel 4 órát vagy konkrétan SEMMIT nem aludtam a párom horkolásától...

Az egészet meg tetőzi, hogy még neked áll feljebb. Ilyen hozzáálással pusztulj meg egyedül.

2023. jan. 21. 01:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!