Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Könyörögtem, hogy legyünk együtt, mire ő nem akar, de megis érdeklődik, miért???
Kieroszakolta belőlem, hogybszakitsak vele, ő nem tusta kimondani, én nem akartam, de pomt dühös voltam, vita éa kimondtam. Következő nap bocsánatot kértem a viselkedesemert, és mondtam, hogy szeretem, vele akarok lenni. Ő nem. Eltelt egy hét majd ujra beszéltünk megint nemleges valaszt kaptam.
Par napja pedig irt, hogy hogy vagyok, en visszakerdeztem és ennyi. 4 sor volt az egész beszélgetés.
Felidegel. Ha nem akar velem lenni miért ir? Ennyire lesajnál?!
Mièrt akarnád újra kezdeni vele? Èrtem èn, hogy szereted, de ez kevès, nèha nem ártana józan èsszel is gondolkodni.
Szerinted fikarcnyi èrtelme is van, ha ott tart a dolog, hogy kierőszakolja a szakítást? Itt akkor már komoly gondok vannak, illetve voltak, ès nem is szeret,különben nem így viselkedne. Ha folytatódna se vezetne már sehova, csak szenvedès lenne még időhúzás.
Szedd össze magad. Nincs vilagvège csak mert vèget èrt egy tökre nem működő kapcsolat. Ne alázd meg magad a könyörgèssel, ha nem akar veled lenni, el kell fogadnod. Valószínüleg mind a kettőtöknek jobb is lesz így.
Foglald le magad valamivel, tereld el a gondolataid.
Ès ami a legfontosabb, tiltsd le minden elèrhetősègeden, hogy ne tudjon felkavarni a feltűnèseivel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!