Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak mi, nők vagyunk ilyen érzelgősek, kötődőek?
Szerintetek miért van az ,hogy valakinek annyit ér egy több éves kapcsolat, hogy csak simán ott tudja hagyni a párját ? El kellett utaznom munka ügyben , így csak telefonon tartottuk a kapcsolatot 3 napja . Reggel még azt írta , hogy nem akar elhagyni és szeret, délután meg hirtelen egy éles váltás : nem válaszolt az üzeneteimre és több órás könyörgést követően nyögte ki , hogy nem tudja mit akar , gondolkodnia kell . Összetörtem . :(
Este a barátja hívott fel, hogy ha hazaértem , akkor ő fog segíteni elköltözni a közös hàzunkbòl, mert az párom megkérte, hogy segítsen nekem , mert ő képtelen rá . Tehàt a döntését sem közölte velem. Felhívtam telefonon és kb ordítva közölte velem , hogy mindenért csak is magamat hibáztathatom.
Csak mi, nők vagyunk ilyen érzelgősek, kötődőek? Én nem tudok egyik napról a másikra kigyógyulni belőle. Még mindig szeretem és piszkosul fáj odabenn. Küszködök, és nem tudom mennyi idő lesz elfelejtenem. Mindenről ő jut eszembe. A hullámvölgyeket leszámítva szép 7 év volt. Nem is érdekli őt, hogy élek e még egyáltalán...
Az előzménye szakításnak annyi, hogy mostanában besűrűsödtek a napjaim , vezető pozíciót kaptam és egy másik városban dolgoztam , így kevesebbet tudtunk együtt lenni . Sokszor voltam fáradt és kedvetlen , mert állandóan vitatkozott velem . Semmi közös programunk nem volt kettesben az elmúlt fél évben. :( Ha jöttek a barátaink, akkor is csak a vita ment , hogy rajtam egy mosolyt sem látni és én bunkó vagyok és nem fáradt. Szimplán nem értette meg, hogy nekem fàj , hogy másokkal sokkal jobban érzi magát , mint velem. Ilyenkor mindig azt vágta a fejemhez, hogy már 7 éve ismer minek beszéljünk annyit... Meg különben is a szomszéd meg a szülei meg a tesòja meg kb mindneki szerint én nem teszek érte semmit sem és elhanyagolom őt , mert nekem csak a munka van. Persze , abba temetkeztem. :(
Elég gyakran fenyegetőzött azzal, ha nem változok meg , akkor elhagy. És tessék , megtette ... egyszer már elhagyott egy másik nő miatt, de nem egész 1 hónap leforgása alatt ismét együtt voltunk . Hiba volt, belàtom. :(
Én még mindig nagyon szeretem ezek ellenére is és nagyon rossz ez így.
Köszönöm , ha elolvastátok .
27/N
Bocsi, de igazuk van a többieknek, ez a szakítás egyáltalán nem volt hirtelen meg váratlan. Benne konkrétan fél éve érett, fél éve mondja is neked, hogy nem érzi jól magát a kapcsolatotokban, de nagyon elvoltál a saját kis világodban az előléptetéseddel, meg a sok melóddal, és nem akartad meghallani, hogy gond van. Nem vetted komolyan, biztos csak rinya. Hát, nem volt az. Szóval te itt hibáztál.
Ő meg ott, hogy ez valóban nem felnőtthöz méltó módja a szakításnak, pláne egy többéves kapcsolat lezárásának. Még ha igaza is volt, hogy le akar lépni, csinálhatta volna normálisan, nem megvárja míg elhúzol, aztán beszünteti a kommunikációt és kipakoltatja a haverjával a cuccodat. Ez nagyon gyáva és gerinctelen lépés.
Engedd ezt el, szedd össze magad, aztán vond le a tanulságot, hogy legközelebb jobban menjen. Mást nagyon nem tehetsz.
1. A szakítás nem egyik pillanatról a másikra történt, ez már régóta érlelődött benne és ahogy írták előttem is ezt azért érezhetted és bizony mondta ő is. Csak te nem vetted komolyan.
2. Ahogy írták már, igen a szakítás módja zavarhat téged jobban.
3. Neked ez friss , neki viszont nem, ezért tud könnyen továbblépni.
4. És igen általánosítasz.
Bocsànat , nem szerettem volna általánosítani .
Úgy éreztem , hogy igenis magammal is kell foglalkoznom nem csak mindig vele és ne csak mindig azt csináljam amit ő mondd . Persze hogy lekötötte a figyelmemet az , hogy hosszú évek munkájával elértem egy előreléptetését. Neki ez nem tetszett mert kevesebb időnk volt egymásra . Ő is dolgozik én is dolgoztam csak mindig váltottuk egymást . Nekem sem volt jó érzés, hogy kevesebbet találkozunk és alig jut idő egymásra de ezért biztosan nem hagytam volna el ...
13-ő viszont meglépte. Így neki is van esélye olyan nőre, aki nem ennyire karrierista és otthon várja az ebéddel.
Hozzád pedig talán egy szintén karrierista fickó illene. Csak ezzel az a baj, hogy mindkét fél többet van üzleti úton, mint együtt, az nem kapcsolat. Szerintem amíg ennyire a karrier köt le, ne is keress kapcsolatot.
Fontos, hogy legyen önbecsülésed, szeresd a munkád, érezd jól magad. Ebben kellett volna kapnod megértést, támogatást.
Leírásod szerint a házatok közös, mi az, hogy a barátja kirakja a cuccaidat?!
Nem mondanám magam karrieristának, szerintem mindneki örülne ha előléptetnék. Ebben vártam volna tőle támogatást és nem csak a cseszegetést meg a fenyegetést, ha nem mondok fel, akkor elhagy...
A barátja hívott fel , hogy a párom megkérte , hogy segítsen nekem összepakolni és elköltöztetni a házunkból, mert ő képtelen lenne erre .
Nem tudom már mit gondoljak . :(
Szeretnék már túl lenni ezen az egészen ...
Az a gond, hogy megteheti . Az ő nevén van a lakás nem az enyémen. :(
Annyi mindent feláldoztam , annyi mindenről lemondtam és tessék .. itt tartok . Neki mindene megvan nekem meg semmim sincs.
Épp azért, mert nyilván a te pénzed, áldozatod is benne van a közösben, nehogy ott hagyj neki mindent. Lehet pont ennek elkerülésére kérte hogy a barátja pakoljon ki téged. Ne fogadd el. Ha segítség kell, saját barátot vigyél.
Férfiért sosem szabad áldozatot hozni és biztosíték nélkül közösködni, mert többnyire ez a vége. Saját életemben és ismerőseim életében is ezt láttam. Kihasználnak, kiforgatnak, megcsalnak. Vagy balekot kell fogni, vagy ha nem balek, akkor legalább lássa, hogy van magadhoz való eszed és erősen meghúztad a határokat!
Egyébként tudtommal bizonyos idő után élettársak is válhatnak hivatalosan és osztozkodni kell.
Egyébként pedig megcsalt, szóval nem tudom, ezek után még mit vért mlgis ?! Örült volna, hogy még szóba álltál vele, nemhogy még neki legyenek elvárásai! Nettó hülyének nézett téged és egy mocskos alak. Nem ezt érdemelted, nem hozzád való, vigasztaljon legalább ez a tudat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!