Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az utcán internet nélkül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az utcán internet nélkül szemtől szembe, ilyen mért nincs?! Csak egy kis érzelmet meghittséget és érzelgőséget kerestem, miért nincs?! Face to face?!

Figyelt kérdés
mert az igaz arcainkat eltakaja az internet..teljesen megváltoztunk...100éve 10éve még 5éve se így volt...
2020. márc. 12. 22:01
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
85%
Igen, valóban 100 éve az újság takarta el, 5-10 éve pedig csak a telefon, mert nem volt mobil internete az emberek 99%-nak.
2020. márc. 12. 22:03
 2/18 anonim ***** válasza:
67%

Ennek a kérdésnek mi értelme van? Csak egy natúr hőbörgésnek tűnik amolyan "nyííííeeeeee" stílusban, vörös Cartman-fejjel.

Élőben is mindenki "álarcot" visel.

2020. márc. 12. 22:05
 3/18 anonim ***** válasza:
90%
Hát ilyen emberrel, mint te, én se kerülnék szembe...
2020. márc. 12. 22:29
 4/18 anonim ***** válasza:
78%
Most te idegenektől akarsz az utcán érzelmet és meghittséget? vagy mi van?
2020. márc. 12. 22:47
 5/18 Barnabas333 ***** válasza:
34%
Én megértelek kérdező, de ez az emberi világ szánalmas. Önző és bizalmatlan. Ha rámosolyogsz valakire bolondnak néznek. Kérek egy ölelést pólóban meg még jobban...
2020. márc. 12. 22:50
 6/18 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem úgy érti hogy az emberi kapcsolatok értéket vesztettek, mert mindenki inkább a telefonba temeti a fejét minthogy felnézzen és észrevegye a világot. Inkább csetel, minthogy átjöjjön meginni egy sört. Stb. Én pl. ismerek olyan csajt aki inkább lenne távkapcsolatban, mert ott elég a neten dumálni. És olyan pasit aki az internetes "barátainak" sír hogy nincs senki akivel kimozdulhatna, de közben ha elhívom valahova nem jön, lemondja az utolsó pillanatban. Tényleg szomorú a helyzet.
2020. márc. 12. 22:52
 7/18 October15 ***** válasza:
77%
Te tudod a mai dátumot? :D 2010-ben és 2015-ben nem volt ilyen? :D Na ne fárassz... Át kell rágnod magad némi interneten cserébe nem lőnek le amint kidugod a fejed a lövészárokból. :D Szerintem korrekt deal így 100 év viszonylatában.
2020. márc. 12. 22:55
 8/18 anonim ***** válasza:
68%

Azért kíváncsi lennél mekkorákat örömködnél az ölelgetős pólóban az alábbi jelentkezők esetén:

- retkes hajléktalan gyanús foltokkal a ruháján

- egy telepi kisebbségi, miközben egyik szeme a farzsebedben lévő tárcát fixirozza

- A "Csonttörő" becenevű pankrátor, aki éppen tiszta ideg

- Egy egyértelműen perverz férfi aki már jó előre baljóslatúan mosolyog

- Egy nagyon-nagyon büdös személy

- Egy leprás és ezt kezeltetni nem kívánó emberke.

2020. márc. 12. 22:55
 9/18 anonim ***** válasza:
81%
8-as! Nyálam prüszkölve nevettem ki a félig megcsócsált gumimacikat a számból! 😂😂
2020. márc. 12. 23:36
 10/18 anonim ***** válasza:
23%

Figyelj. Internet elott a fovarosban, rengeteg ember face to face, nem volt parom, nem kerultem helyzetbe olyannal, aki tetszett.

Hatrany volt a kulsom, ez igaz. Annyira jol neztem ki, hogy a luzereket leszamitva senki sem mert kezdeni velem, csak padlot fogott. Csak 15-24 ev utan vallotta be, hogy o is.

Interneten lehetoseg van azokkal is kesobbi face to face-re, akik amugy vagy nem kerultek volna az utamba, vagy nem olyan korulmenyek kozott. Akiknel nem kell rettegve puhatolni, hogy egyaltalan van-e valakijuk.

Mas, ha arra gondolsz, baratok miert nem talalkoznak, miert a szobajukban egyedul chatelve erintkeznek.

Fiatalok miert a sajat kezukkel szexelnek, ahelyett, hogy felvennek a dzsekijuket, es jonnenek harom villamosmegallot.

De rengeteg dolgot kinyitott. Emberi butasag rosszul hasznalni.

Tarskeresesben pedig minden kamuval, bunkokkal egyuttveve is oriasi lehetoseget hozott.

Egy veteran.

2020. márc. 12. 23:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!