Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az utcán internet nélkül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az utcán internet nélkül szemtől szembe, ilyen mért nincs?! Csak egy kis érzelmet meghittséget és érzelgőséget kerestem, miért nincs?! Face to face?!

Figyelt kérdés
mert az igaz arcainkat eltakaja az internet..teljesen megváltoztunk...100éve 10éve még 5éve se így volt...
2020. márc. 12. 22:01
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
82%

Kérj ölelést a családostól. Kérj ölelést a párodtól. Kérj ölelést a barátaidtől. Kérj ölelést a kollégáidtól.

Miért tőlem, egy idegentől vársz el érzelmeket és meghittséget?

2020. márc. 13. 06:00
 12/18 anonim ***** válasza:
35%
Nem mindegy neked, kérdezô? Face to face se lenne sikered senkinèl.
2020. márc. 13. 07:49
 13/18 Barnabas333 ***** válasza:
43%
11es azoktól kapok, abban semmi érdekes nincs. Aki meg az internetet hozza fel előnynek, az emberek és főleg a nők 96%nak az is egy húsbolt meg sem akarnak ismerni ha nem tetszik a fotód. Én sem vagyok jóképű az életben egy nővel jöttem össze utcán 2001ben amikor még csak kezdődött az internet. Tény van 1-2normális is aki a belsődre is kíváncsi találkozás előtt. De rengeteget kell keresni és nem feladni.
2020. márc. 13. 08:06
 14/18 anonim ***** válasza:

Még mindig nem értem, hogy miért idegenektől várod ezt el, ahelyett, hogy érdemi kapcsolatokat alakítasz ki.

2020. márc. 13. 11:12
 15/18 A kérdező kommentje:
azinterneten lévő ismerősöd is először idegen volt,a kutya is farkas volt az őserdőben és mégis megszelidült bár ennyit nem akarok várni,a bizalmatlansági faktor a leggyatrább mindenkibe megbítzunk egymásban nem...de az idegenből embertársamból felebarátból lehet ismerős is-barát is...
2020. márc. 13. 13:34
 16/18 A kérdező kommentje:
"mert a lélek felkészült-a test még erőtlen"egyéjjszakás kapcsolat érintkezés-izgalom -vágy-üresedés-megismétlés....
2020. márc. 13. 13:38
 17/18 anonim ***** válasza:
#14: ??? Mindenki idegenként kezdi, kivéve a családodat. Szerintem itt nem arról van szó, hogy ismeretlenektől akar ölelést az utcán, csak rosszul értelmezitek a kérdést. Bár igaz, hogy elég bénán fogalmaz, de akkor se értem hogy a lényeget hogyan nem sikerül megfognotok, csak azért hogy kiforgathassátok az egészet.
2020. márc. 13. 19:17
 18/18 A kérdező kommentje:
Huba.zz zaj ilyen még van?!?18-19,20 s valaki részvéttel adózik kérdésem mellett?!?csapata csitul csendben fülemben.... Köszönöm.
2020. márc. 13. 22:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!