Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak mi, nők vagyunk ilyen érzelgősek, kötődőek?
Szerintetek miért van az ,hogy valakinek annyit ér egy több éves kapcsolat, hogy csak simán ott tudja hagyni a párját ? El kellett utaznom munka ügyben , így csak telefonon tartottuk a kapcsolatot 3 napja . Reggel még azt írta , hogy nem akar elhagyni és szeret, délután meg hirtelen egy éles váltás : nem válaszolt az üzeneteimre és több órás könyörgést követően nyögte ki , hogy nem tudja mit akar , gondolkodnia kell . Összetörtem . :(
Este a barátja hívott fel, hogy ha hazaértem , akkor ő fog segíteni elköltözni a közös hàzunkbòl, mert az párom megkérte, hogy segítsen nekem , mert ő képtelen rá . Tehàt a döntését sem közölte velem. Felhívtam telefonon és kb ordítva közölte velem , hogy mindenért csak is magamat hibáztathatom.
Csak mi, nők vagyunk ilyen érzelgősek, kötődőek? Én nem tudok egyik napról a másikra kigyógyulni belőle. Még mindig szeretem és piszkosul fáj odabenn. Küszködök, és nem tudom mennyi idő lesz elfelejtenem. Mindenről ő jut eszembe. A hullámvölgyeket leszámítva szép 7 év volt. Nem is érdekli őt, hogy élek e még egyáltalán...
Az előzménye szakításnak annyi, hogy mostanában besűrűsödtek a napjaim , vezető pozíciót kaptam és egy másik városban dolgoztam , így kevesebbet tudtunk együtt lenni . Sokszor voltam fáradt és kedvetlen , mert állandóan vitatkozott velem . Semmi közös programunk nem volt kettesben az elmúlt fél évben. :( Ha jöttek a barátaink, akkor is csak a vita ment , hogy rajtam egy mosolyt sem látni és én bunkó vagyok és nem fáradt. Szimplán nem értette meg, hogy nekem fàj , hogy másokkal sokkal jobban érzi magát , mint velem. Ilyenkor mindig azt vágta a fejemhez, hogy már 7 éve ismer minek beszéljünk annyit... Meg különben is a szomszéd meg a szülei meg a tesòja meg kb mindneki szerint én nem teszek érte semmit sem és elhanyagolom őt , mert nekem csak a munka van. Persze , abba temetkeztem. :(
Elég gyakran fenyegetőzött azzal, ha nem változok meg , akkor elhagy. És tessék , megtette ... egyszer már elhagyott egy másik nő miatt, de nem egész 1 hónap leforgása alatt ismét együtt voltunk . Hiba volt, belàtom. :(
Én még mindig nagyon szeretem ezek ellenére is és nagyon rossz ez így.
Köszönöm , ha elolvastátok .
27/N
Az én barátnőm egyik napról a másikra levette a "kapcsolatban" státuszát egyedülállóra 4 és fél év után, lecserélte a közös képünket és letiltott telefonról :D úgy hogy előtte nem volt semmi gond, megmagyarázni sem tudta miért, persze kiderült később h másik srác miatt, de nehogy azt hidd hogy bármelyik nem rosszabb lenne a másiknál. Lépj túl rajt, mindig van jobb.
30/F
Vannak jelek, amiknek a feltűnésénél sejthető, hogy a másik lépni akar.
Nyilván az ember minél odaadóbb, konfliktuskerülőbb, kedvesebb, meg rengeteg érdekes személyiségjegyet hordoz, annál tovább tart egy kapcsolat.
De vannak a mai modern kor párkapcsolati tanácsadói, mint pl ezen az oldalon is, nőknek:
Légy erős, önálló, ne szorítkozz a férfire, ne legyél a csicskása, szolganője, lábtörlője, stb.
Valóban, csinálj így, de hogy ember nem lesz aki elvisel, az fix.
Akinek derogál egy párkapcsolatba beletenni bármit is, az barátkozzon meg a macskás léttel.
És az, hogy naponta leszpom 3x, az nem az.
Na jó.. itt nem egyik pillanatról a másikra történt a szakítás, fél éve tart a dolog, mondtad is, hogy már többször mondta, hogy változtass, mert ez neki nem jó, de Te nem tetted meg.
(Pl az üzleti utat is ösdzeköthettétek volna egy kis együttléttel is, hogy pl utolsó nap lejön és utána együtt vagytok pár napot stb).
Az viszont, hogy ilyen módon szakított... khm.. hagy némi kivetnivalót maga után. Valóban ennyi idő után többet érdemeltél volna, de neki csak ennyire futotta, nagyon gáz.. viszont jobb, ha elengeded, és ha visszakönyörögné magát, ne engedd, hidd el, nem egymásra van szükségetek. Bármennyire is fáj most a dolog.
3. kicsit kisarkítottad, de amúgy nagyon is igaz, de mind a két fél részéről. Most a csapból is az folyik, hogy legyünk önállóak, függetlenek, szabadok, kapcsolaton belül is persze. Ne vigyük el az asszonyt, amikor a haverokkal megyünk inni, mert akkor tiszta papucsok leszünk, ne vigyázzunk munka után a gyerekre, amíg elmegy futni, hisz egész nap dolgoztunk, nekünk is kijár a pihenés, de még véletlenül se mosogassunk el vagy tegyünk keresztbe 2 fűszálat, mert hát ő egész nap otthon volt. Aztán a nőket meg olyanokkal hergelik, hogy igenis menjen el, akár egész estére a barátnőivel, nem baj, ha flörtölget, amíg nem történik semmi, addig ez csak az önbizalma miatt kell. stb stb..
Aztán addig frusztrálódik mindkét fél a társadalmi jó tanácsok miatt, ameddig egy sima randin sem tudják jól érezni magukat, márha egyáltalán elmennek, mert hogy egyik fél sem fogja kezdeményezni az is holt biztos...
Aztán a magukban örlődés után egyszer csak kiböfögi az egyik fél, hogy köszi, elég volt, csá.
Tisztelet a kivételnek. ❤
Azért, elég gáz, hogy felnőtt létére ilyen módon szakított.
Lehetett, volna benne annyi, hogy 7 év után megtisztel egy normális szakitással. Akár telefonba, akár személyesen. Megkell hagyni, azért elég bunkó egy férfi...
Kérdező te meg egy kisebb mosolyt is erőltethettél volna magadra a baráti társaságban. Mindenki fáradt, valaki reggel 5-től este 7-ig dolgozik egyhuzamra és 8 óra lesz mire hazaér, és ez mindennap, ro***handt fáradt, de mégis mosolyog. Szóval, egy kicsit megerőltethetted volna magad.
Köszönöm a válaszokat .
Én igyekeztem , próbáltam mosolyogni , de valahogy nem illettem az ő társaságba sosem . Engem mindig kinéztek. Az okát sose tudtam kideríteni, hogy miért . :/ Illetve ha itt voltak a barátok, akkor a párom totálisan kifordult magàbòl. Azt sem tudtam eldönteni már , hogy melyik a valódi énje .
Nem tudom miért kellett a történetbe fűznöd az általánosításaid. Nem minden nő érzelgős és extrém kötődő, attól még, hogy te igen. Nem nemi jellemvonás, hanem egyéni dolog.
Hiba volt ennyi ideig húznod ezt a kapcsolatot, egyáltalán nem illetek össze. Érthető, hogy pár nappal szakítás után ennyire ki vagy borulva, ezzel szerintem kb. mindenki így van. Ne erőltesd, ne próbáld megváltoztatni a döntését, fel fogsz ebből állni és leszel még boldog, csak ezt előbb gyászold meg és zárd le. Tanuld meg, hogy a szerelem önmagában baromi kevés egy jó kapcsolathoz, legközelebb mielőtt elkötelezed magad valaki mellett, ismerd meg alaposan, hogy valóban összeilletek-e. Ennél a szarnál, amit az exeddel kapcsolatban írtál, csak jobb lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!