Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Tudom, hogy ez a helyes de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudom, hogy ez a helyes de mégis pokolian fàj?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Próbálom röviden vázolni a dolgokat: 6 éve ismertem meg a párom . Fèl év után összeköltöztünk , amit a családom nem fogadott jól ,emiatt sok veszekedés volt és az lett a vége, hogy a párom eltiltott tőlük . Én titokban azért beszéltem velük és haza jártam de kb. 1 év kellett ahhoz, hogy a párom belássa, hogy Nekem is szükségem van a családomra. Ezután minden ment szépen , házat vettünk , autót vettünk , jó módban éltünk . 3 éve voltunk együtt mikor közölte , hogy ő már nem szeret , pakoljak. Egyik napról a másikra lettem kisemmizve. 2 nap múlva már egy másik hölgyemèny lakott a közös házunkba.

Eltelt egy hónap, ő egyre többet keresett , bocsánatot kért és udvarolni kezdett megint. Gyengének éreztem magam ahhoz , hogy ott és akkor nem -et mondjak neki. Bár tettem volna !!! Sosem tudtam már úgy bízni benne , mint régen . Akárhányszor jött valami új munkatárs nője, az többnyire nálunk kötött ki vendégségbe... Párom roppant mòd közvetlen , főleg a nőkkel .

Most ott tartunk , hogy tavaly elköltöztünk egy nagyobb házba , gyönyörűen felújítottuk , tényleg meg van minden amit az ember csak kívánhatna magának . DE : mégsem vagyok boldog . Úgy érzem nem tartozom oda , nem vagyok a családja része . 6 év alatt nem tudtam elérni , hogy az anyja ne ellenem húzza a párom . Belefáradtam ebbe az egészbe. Sokat dolgozom a szomszédos városban. Pénzem még sincs , mert a kártyáim nála vannak, mindenre úgy kell pénzt kérnem . Ő kezeli a pénzt meg kb mindent . Totálisan úgy kezel, mintha ostoba liba lennék .

Mostanában teljesen depressziós lettem csak a munkába temetkeztem. Volt , hogy éjjelbe nyúlóan dolgoztam és haza se mentem már , hanem a nagyszüleimnèl aludtam .

Tegnap a párom közölte velem, hogy ő gondolkodási időt kér, mert nem tudja mit akar és hogyan tovább . Szerinte csak is nekem kéne változtatni , ő tökéletes mindenben . Én vagyok az , aki nem tökéletes és én tehetek mindenről is .

Tudom , hogy ez a kapcsolat halott már egy ideje , de mégis annyira fáj megint ez az egész. Az életem része lett és képtelen vagyok felfogni , hogy mégis hogy jutottunk el idáig...

Mit tanácsoltok, érdemes változnom, ahogy ő kérte vagy tényleg hagyjak veszni mindent és kezdjem megint a nulláról ? Tanácstalan vagyok :(

2020. júl. 21. 07:20
 1/7 anonim ***** válasza:
91%

Tényleg ostoba liba vagy, azért kezel úgy!

Csináltass egy új bankkártyát és add le a szlaszamod! Ügyvédet is keress!

Ne hagyd magad!

N28

2020. júl. 21. 07:23
 2/7 anonim ***** válasza:
77%

Szerintem neked kell ezt magadban lezarnod es elengedned.

Teljesen megertelek,hogy faj lepni,mikor te ebbe sok energiat es szeretetet fektettel, viszont en azt latom,hogy o mindent rad ken es te vagy a rossz, akinek valtoztatnia kene. Itt az a kerdes,hogy szerinted megeri valtoztatni egy olyan emberert magadon,aki nem szeret ugy ahogy vagy? Aki mellett nem lehetsz onmagad? Aki mellett nem rendelkezhetsz a sajat megkeresett penzed felett? Aki eltilt teged azoktol akik felneveltek es sok evig biztos pontkent melletted alltak?

Szerintem soha senkiert ne valtoztass magadon es ha sikerult lezarnod magadban es ugy donteni amit te jonak erzel, es szakitasz, akkor legy picit egyedul es foglalkozz magaddal es elvezd ki,hogy barmit megtehetsz es egyszer jonni fog valaki aki ugy elfogad ahogy vagy, minden kis aprosaggal egyutt. De ez csak es kizarolag rajtad all, es senki nem szolhat bele, senki nem adhat jo tanacsot,ezt csak te erzed.

2020. júl. 21. 08:07
 3/7 anonim ***** válasza:

Roma ember, igaz?

Örülj, ha engedi, hogy elhagyd és menekülj.

2020. júl. 21. 13:54
 4/7 A kérdező kommentje:

Sziasztok !

Köszönöm a válaszokat ! Nem , nem roma ember .

Szimplán ilyen a természete . Irányító típus , nem kicsit .

2020. júl. 21. 14:21
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Olyan nincs, hogy csak az egyik fél a hibás. Itt mindketten hibásak vagytok, ő nagyon a kezében akar tartani mindent, te pedig behódolsz neki valami miatt. Lehet, hogy most fáj, de hosszú távon jobb lesz neked nélküle.
2020. júl. 22. 15:02
 6/7 A kérdező kommentje:
Hosszú ideje voltunk együtt és nagyon nehéz lesz megszokni , hogy nem lesz többé. :( jelenleg nem a pozitív oldalát látom ennek a szakításnak bár tudom , hogy mérgező kapcsolatban éltem hosszú éveken keresztül .
2020. júl. 22. 16:33
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Inkább legyél egyedül, mint boldogtalan egy párkapcsolatban. Koncentrálj arra, hogy végre nem kell egy másik ember kénye-kedve szerint élned, hanem úgy alakítasz mindent, ahogy az neked jó.
2020. júl. 22. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!