Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél, ha örökölnél egy házat s régi barátnő előkerulne azzal, hogy eladja a saját házát ad el te is amit örököltél, s a kettőből egyutt vegyetek egy komoly jo minőségu házat s éljetek ott "békében"?
Szerintem nem gond elgondolkodni rajta. Közös pénzből gondolom egy nagyobb és szebb házat vehetnétek- ki ne akarna egy szép nagy házat?
Viszont valószínűleg igazad van abban, hogy ő visszaélne a helyzettel.
Nem írtál arról, hogy mikor szakítottatok, meg akartátok e javítani, azóta beszéltetek-e róla. Te egyáltalán akarsz-e tőle valamit.
Abból amit leírtál viszont az jön le, hogy csak a pénzedre megy, mivel kiderül az örökség és egyből közös ház? Egy exszel? Nem mennék bele, és én a helyedben nem is finomkodnék túlságosan.
"Figyelj Mónika nem tudom mire vélni az ajánlatodat. A kapcsolatunknak vége, mégis miért szeretnél közös házat venni? Szerintem az lenne a legjobb, ha mindenki megtartaná a saját házát és elválnának útjaink."
Kedves kérdező, itt komoly rizikót látok.
Korábban már nem tudtad elviselni a basáskodását, az ilyen nem szokott változni.
Közös házatok lesz. Ha gyerek "becsúszik" a kapcsolatotokba, akkor onnantól kezdve akármilyen komolyabb konfliktus van, gondolom tudod, hogy a közös házból ki megy és ki(k) maradnak ott.
Ráadásul ebben az esteben a gyerekeddel is zsarolható vagy.
Kb ez szokott lenni az út a hajléktalanság felé - tudod-e hogy a hajléktalanok 90%-a férfi és ezek 90%-át válás során semmizte ki az exe, vagy csak simán kidobta a közös lakásból?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!