Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz telefonon szakítani ennyi idő után?
Figyelt kérdés
A barátnőmmel 3 éve együtt vagyunk, viszont konkrétan márciusban láttam utoljára, idén egyszer (!) szexeltünk... Mikor bezártak az egyetemek, akkor mondta, hogy ő nem marad a lakásban (hétköznapokon együttéltünk), hazamegy a szüleihez. Mondtam, hogy jó persze, ahogy jónak érzi, de gondoltam azért hetente/kéthetente majd találkozunk (mindkettőnknek van autója). De aztán jöttek a kifogások, hogy ő nem mer kocsiba ülni ekkora távra (140 km), otthon nagyon betartják ezt a "maradj otthon" dolgot és nem örülnének a szülei szerinte, ha odamennék, mert ki tudja, mit hurcolok be. Mondtam, hogy akkor őszig nem találkozunk, vagy mi?! Hát ő nem tudja, de várjunk, hogy csendesedjen a járvány kicsit. Jó. Vártunk. Körülöttünk minden pár ugyanúgy találkozott, valakik haza sem költöztek, de mi mint a kis 15 évesek, chateltünk hetekig, hónapkig és ennyi. Májusban mondtam, hogy szerintem már nyugodtan találkozhatunk, erre hogy ő nem ér rá, tanul a vizsgákra. A távoktatás, online vizsgáztatás nálunk egy vicc volt, egyedül az nem ment át a vizsgákon, aki nem akart. Szóval nem igényelt napi 18 órányi tanulást a téma. De itt is megértő voltam még, tanuljon akkor. Júniusban levizsgáztunk mindenből, utána az volt a baja, hogy "meleg van" és ő azért nem jön, mert nem akar annyit a kocsiban aszalódni. Náluk meg nincs légkondi otthon és így is majd felforr az agya éjszaka, nem hogy még akkor, ha én is ott vagyok mellette. Ha kérdezem, hogy akkor mikor szeretne találkozni, az a válasz, hogy "nem tudom, majd". Szerintem ez már nevetséges, így nincs értelme egy kapcsolatnak. Szakítani szeretnék, de mivel ekkora a távolság, így egyszerűbb lenne telefonon. Annak nem látom értelmét, hogy odamenjek, megálljak a ház elé, aztán elköszönjek...2020. júl. 8. 08:03
21/25 anonim válasza:
Nagyon fontos mindkét félnek a lezárás, de itt elég lesz telefonon is szakítani és lezárni.
22/25 anonim válasza:
Együtt éltetek, de ő hazaköltözött és azóta ő "nem ér rá", hát... Kérdező, ennek vége. Én is bunkóságnak tartom a telefonon/neten szakítást, de a te esetedben tuti nem feccölnék bele több energiát.
23/25 anonim válasza:
Szerintem ti már szakítottatok, csak te nem tudsz róla...
24/25 anonim válasza:
Szerintem is, kisunnyogott ebből a kapcsolatból, én fel se hívnám tán.
Nem fog reklamálni.
25/25 anonim válasza:
Egyszer elkapott az ideg, mert úgy éreztem, csak én küzdök a kapcsolatért, és fogtam magam, nem írtam rá reggel.
Ennek 13 éve, szóval asszem szakítottunk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!