Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Gáz telefonon szakítani ennyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz telefonon szakítani ennyi idő után?

Figyelt kérdés
A barátnőmmel 3 éve együtt vagyunk, viszont konkrétan márciusban láttam utoljára, idén egyszer (!) szexeltünk... Mikor bezártak az egyetemek, akkor mondta, hogy ő nem marad a lakásban (hétköznapokon együttéltünk), hazamegy a szüleihez. Mondtam, hogy jó persze, ahogy jónak érzi, de gondoltam azért hetente/kéthetente majd találkozunk (mindkettőnknek van autója). De aztán jöttek a kifogások, hogy ő nem mer kocsiba ülni ekkora távra (140 km), otthon nagyon betartják ezt a "maradj otthon" dolgot és nem örülnének a szülei szerinte, ha odamennék, mert ki tudja, mit hurcolok be. Mondtam, hogy akkor őszig nem találkozunk, vagy mi?! Hát ő nem tudja, de várjunk, hogy csendesedjen a járvány kicsit. Jó. Vártunk. Körülöttünk minden pár ugyanúgy találkozott, valakik haza sem költöztek, de mi mint a kis 15 évesek, chateltünk hetekig, hónapkig és ennyi. Májusban mondtam, hogy szerintem már nyugodtan találkozhatunk, erre hogy ő nem ér rá, tanul a vizsgákra. A távoktatás, online vizsgáztatás nálunk egy vicc volt, egyedül az nem ment át a vizsgákon, aki nem akart. Szóval nem igényelt napi 18 órányi tanulást a téma. De itt is megértő voltam még, tanuljon akkor. Júniusban levizsgáztunk mindenből, utána az volt a baja, hogy "meleg van" és ő azért nem jön, mert nem akar annyit a kocsiban aszalódni. Náluk meg nincs légkondi otthon és így is majd felforr az agya éjszaka, nem hogy még akkor, ha én is ott vagyok mellette. Ha kérdezem, hogy akkor mikor szeretne találkozni, az a válasz, hogy "nem tudom, majd". Szerintem ez már nevetséges, így nincs értelme egy kapcsolatnak. Szakítani szeretnék, de mivel ekkora a távolság, így egyszerűbb lenne telefonon. Annak nem látom értelmét, hogy odamenjek, megálljak a ház elé, aztán elköszönjek...
2020. júl. 8. 08:03
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
89%
Nyugodtan szakíts vele telefonon, nem érdemel mást szerintem ez a kapcsolat(?). Keresi a kifogásokat, látszik hogy nem akar már tőled semmit. Talán legjobb lenne ha fél se vennéd neki a telefont soha többé,így magyarázkodni se kell.
2020. júl. 8. 08:10
 2/25 anonim ***** válasza:
20%

" Annak nem látom értelmét, hogy odamenjek, megálljak a ház elé, aztán elköszönjek..."

Lehet nem látod az értelmét*, de szerintem ez lenne a fair. Fordíjjad meg a dolgot, neked jól esne, ha telefonon szakítanának veled 3 év után?

*Lehet én vagyok a hülye szentimentális "fajta", de egy érzelmi töltetű dologban nem keresem az "értelmet"... Így érzem helyesnek, thats's it!

3/25 anonim ***** válasza:
95%
Ez esetben igen, vagy egy e-mailben is mehet. Amúgy a csaj se akar veled lenni, csak nem meri megmondani. Szóval meg fog ő is könnyebbülni.
 4/25 anonim ***** válasza:
62%

Miért nem látogattad meg március óta legalább pár hétvégén? Még ha nem is alszol ott, de reggel mentél volna és este meg eljöttél volna. Kirándulhattatok volna pár órát. Re is "aszalódhattál" volna a kocsiban.

A kérdésedre válaszolca, már rég nem vagytok kapcsolatban, csak nem veszed észre.

2020. júl. 8. 08:11
 5/25 A kérdező kommentje:

"Miért nem látogattad meg március óta legalább pár hétvégén?"

Mert nem akarta. Mindig volt valami kifogás, hogy most tanul, vagy nagytakarítás van, nincs jól, meleg van, vizsgázik, stb. Hivatlanul meg nem fogok odaállítani.

2020. júl. 8. 08:13
 6/25 anonim ***** válasza:
90%

Alapjáraton azt mondanám,hogy egy 3 éves kapcsolatot mégse így zárj le, "megérdemel" egy személyes beszélgetést. Viszont amit leírsz teljesen arra utal,hogy a barátnőd már lezárta, csak egyszerűen nem mondja ki. Ha valóban kötődne Hozzád megoldást keresett volna mindenre amire egyébként kifogással reagált.

Nyugodtan mondd el telefonon,hogy mit gondolsz, érzel, és hogy mennyire nem természetes ez a részéről.

Nem tudom egyébként hogy éli a mindennapjait. Igen, meleg van, igen, vírus van, igen, távolság van, utazni kell, de ez mind áthidalható. Ha mindenre csak kifogást keres hogy működne a mindennapokban ha gyereketek, otthonotok lesz, + mellette munka.

Szakíts...

2020. júl. 8. 08:15
 7/25 anonim ***** válasza:
87%

Ebben az esetben nem gaz a telefon, sot, szerintem szivesseget teszel a lanynak.

Fura, hogy egy 3 eves kapcsolatnak igy van vege, de vannak furabb dolgok is.

2020. júl. 8. 08:18
 8/25 anonim ***** válasza:
94%
Nekem úgy tűnik, ő már szakított veled, csak nincs benne annyi gerinc, hogy ki is merje mondani. Ilyen életképtelen nyomorékkal én úgyse akarnék tovább együtt maradni, nem veszítettél semmit. Lépj tovább, add meg magadnak az esélyt, hogy normális lányt találj, aki nem a kifogásokat, hanem a lehetőségeket keresi, hogy veled lehessen.
2020. júl. 8. 08:26
 9/25 anonim ***** válasza:
93%
Szakíts telefonon. Kifogásai vannak, ha valakit annyira látni akarok ennyi idő után, nem fog érdekelni, hogy mennyire van meleg az autóban.
2020. júl. 8. 08:46
 10/25 anonim ***** válasza:
100%
Van is erre egy idézet, de lehet csak egy facebookos hülyeség, aki veled akar lenni nem keres kifogásokat, ott van akkor is ha tűzön-vízen át kell mennie.
2020. júl. 8. 08:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!