Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz telefonon szakítani ennyi idő után?
" Annak nem látom értelmét, hogy odamenjek, megálljak a ház elé, aztán elköszönjek..."
Lehet nem látod az értelmét*, de szerintem ez lenne a fair. Fordíjjad meg a dolgot, neked jól esne, ha telefonon szakítanának veled 3 év után?
*Lehet én vagyok a hülye szentimentális "fajta", de egy érzelmi töltetű dologban nem keresem az "értelmet"... Így érzem helyesnek, thats's it!
Miért nem látogattad meg március óta legalább pár hétvégén? Még ha nem is alszol ott, de reggel mentél volna és este meg eljöttél volna. Kirándulhattatok volna pár órát. Re is "aszalódhattál" volna a kocsiban.
A kérdésedre válaszolca, már rég nem vagytok kapcsolatban, csak nem veszed észre.
"Miért nem látogattad meg március óta legalább pár hétvégén?"
Mert nem akarta. Mindig volt valami kifogás, hogy most tanul, vagy nagytakarítás van, nincs jól, meleg van, vizsgázik, stb. Hivatlanul meg nem fogok odaállítani.
Alapjáraton azt mondanám,hogy egy 3 éves kapcsolatot mégse így zárj le, "megérdemel" egy személyes beszélgetést. Viszont amit leírsz teljesen arra utal,hogy a barátnőd már lezárta, csak egyszerűen nem mondja ki. Ha valóban kötődne Hozzád megoldást keresett volna mindenre amire egyébként kifogással reagált.
Nyugodtan mondd el telefonon,hogy mit gondolsz, érzel, és hogy mennyire nem természetes ez a részéről.
Nem tudom egyébként hogy éli a mindennapjait. Igen, meleg van, igen, vírus van, igen, távolság van, utazni kell, de ez mind áthidalható. Ha mindenre csak kifogást keres hogy működne a mindennapokban ha gyereketek, otthonotok lesz, + mellette munka.
Szakíts...
Ebben az esetben nem gaz a telefon, sot, szerintem szivesseget teszel a lanynak.
Fura, hogy egy 3 eves kapcsolatnak igy van vege, de vannak furabb dolgok is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!