Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Gáz telefonon szakítani ennyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz telefonon szakítani ennyi idő után?

Figyelt kérdés
A barátnőmmel 3 éve együtt vagyunk, viszont konkrétan márciusban láttam utoljára, idén egyszer (!) szexeltünk... Mikor bezártak az egyetemek, akkor mondta, hogy ő nem marad a lakásban (hétköznapokon együttéltünk), hazamegy a szüleihez. Mondtam, hogy jó persze, ahogy jónak érzi, de gondoltam azért hetente/kéthetente majd találkozunk (mindkettőnknek van autója). De aztán jöttek a kifogások, hogy ő nem mer kocsiba ülni ekkora távra (140 km), otthon nagyon betartják ezt a "maradj otthon" dolgot és nem örülnének a szülei szerinte, ha odamennék, mert ki tudja, mit hurcolok be. Mondtam, hogy akkor őszig nem találkozunk, vagy mi?! Hát ő nem tudja, de várjunk, hogy csendesedjen a járvány kicsit. Jó. Vártunk. Körülöttünk minden pár ugyanúgy találkozott, valakik haza sem költöztek, de mi mint a kis 15 évesek, chateltünk hetekig, hónapkig és ennyi. Májusban mondtam, hogy szerintem már nyugodtan találkozhatunk, erre hogy ő nem ér rá, tanul a vizsgákra. A távoktatás, online vizsgáztatás nálunk egy vicc volt, egyedül az nem ment át a vizsgákon, aki nem akart. Szóval nem igényelt napi 18 órányi tanulást a téma. De itt is megértő voltam még, tanuljon akkor. Júniusban levizsgáztunk mindenből, utána az volt a baja, hogy "meleg van" és ő azért nem jön, mert nem akar annyit a kocsiban aszalódni. Náluk meg nincs légkondi otthon és így is majd felforr az agya éjszaka, nem hogy még akkor, ha én is ott vagyok mellette. Ha kérdezem, hogy akkor mikor szeretne találkozni, az a válasz, hogy "nem tudom, majd". Szerintem ez már nevetséges, így nincs értelme egy kapcsolatnak. Szakítani szeretnék, de mivel ekkora a távolság, így egyszerűbb lenne telefonon. Annak nem látom értelmét, hogy odamenjek, megálljak a ház elé, aztán elköszönjek...
2020. júl. 8. 08:03
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
92%

Szerintem is ilyen esetben simán mehet a telefon.

Vagy nem is keresném többet..

Bakker 3 év után így hozzállni a dolgokhoz... szerintem van valami a háttérben (vagy a szülök nem tudnak rólad, vagy egy ottani kapcsolata is van) de ez így nem kerek az tuti.

Ha odamennél személyesen szakítani akkor meg az lenne a baja.

Keress egy hozzád valo társat. Mert ő nagyon nem az.

2020. júl. 8. 09:03
 12/25 anonim ***** válasza:
92%
Bocs, hogy ezt írom, de lehet észre sem venné ha nem keresnéd többet. Csak azért közöld vele telefonon, mert te illedelmes ember vagy.
2020. júl. 8. 09:15
 13/25 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem is ebben az esetben nyugodtan szakíts telefonon. Ha veled akart volna lenni, meg tudta volna oldani.
2020. júl. 8. 09:17
 14/25 anonim ***** válasza:
92%
Szakits telefonon ahogy lehet, egy percet nem érdemli meg hogy rászánj ezek után.
2020. júl. 8. 09:29
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon ellenzem a nem személyesen történő szakítást, de itt kivételesen belefér.

Sőt! Tulajdonképpen felesleges is. Ti már nem vagytok együtt.

2020. júl. 8. 09:30
 16/25 anonim ***** válasza:
90%
Lehet szaktanod se kell. Ilyen után megérdemelné azt, hogy egyszerűen nem keresed oszt csókolom.
2020. júl. 8. 10:25
 17/25 anonim ***** válasza:
88%
Ennyi visszautasítás után én már biztos nem fáradnék a "szakítással". Ti már rég nem vagytok együtt, csak még nem néztél ezzel szembe.
2020. júl. 8. 10:56
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
De, ki kell mondani és le kell zárni.
2020. júl. 8. 10:58
 19/25 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem egyértelmű, hogy ő már pattintott téged, csak gyáva volt megmondani... Szerintem felhivni se kell, elég ha nem keresed többet, vagy messengeren írsz pár sort. Nagy drámai szakítós szöveggel csak kellemetlen helyzetbe hozod magad, mert egyértelmű hogy neki már nem kell ez a kapcsolat és nem fog bele energiát fektetni.
2020. júl. 8. 11:44
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
Ebben az esetben nem gáz, ne pazarolj rá több időt, lépd meg.
2020. júl. 8. 11:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!