Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ragaszkodás a rosszhoz de miért?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ragaszkodás a rosszhoz de miért?

Figyelt kérdés

Mármint őszintén nem tudom akkor mennyire gondoltam rossznak, szerettem nagyon a volt barátomat és ő is engem terveink voltak komolyak. Egyrészt iszonyat furcsa nélküle tervezni mindent újra felépíteni az életem.

A baj az volt hogy egyszerűen nem tudtuk hogyan viselkedjünk egy kapcsolatban mindkettőnknek szinte új volt. Rengeteg veszekedés nézeteltérés.. De ez komoly szinten nagyon hangos kiabálásokkal történt sőt még pár ütéssel is.

De mégis, mindketten tudjuk hogy nem ment közben mégis próbáltuk újra többször is akkor sem ment. Persze voltak gyönyörű pillanataink szerintem azokat nézzük mert akkor viszont nagyon boldogak voltunk.

Szóval nehéz az elengedés nagyon. De miért ha szinte csak sírtam miatta? Erre van ésszerű magyarázat?

2020. jún. 23. 20:58
 1/9 anonim ***** válasza:
97%

Valószínűleg félsz az újtól, változástól és attól, hogy kicsit egyedül legyél.

Így inkább a már megszokotthoz próbálsz ragaszkodni azzal, hogy de azért jó is volt...

Nyilván sokszor fél az ember az új, ismeretlen dolgoktól, de ezt próbáld legyőzni és engedd el. Ahelyett, hogy azt néznéd jó is volt, azt lásd jobb lesz.

2020. jún. 23. 21:04
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Ütéssel? Ez nem hangzik valami jó, ahol már verekedés van, ott régen nem működik semmi sem jól.

Amúgy pedig ez a szomorú ebben a szakításban - kezdhetsz mindent előlről és maximum 2 vagy 3 lövésed van még. (Nagyobb csalódás esetében nem fogsz tudni szerelmes lenni többet)

2020. jún. 23. 21:06
 3/9 anonim ***** válasza:
95%

Ne a múlton járjon az eszed, hanem azon, hogy mit csinálsz és hogyan a jövőben!

Ffi.

2020. jún. 23. 21:10
 4/9 A kérdező kommentje:

Attól is félek hogy mással sem lesz jobb. És hogy egyedül maradok a végén.

Azt sem értem hogy miért fájna annyira ha látnám mással vagy ha belegondolok hogy mással próbálkozik.

2020. jún. 23. 21:18
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Egyszeri csalódás ne tántorítson el az újabb kapcsolattól.

Rosszul tennéd, ha lemondanál róla. Ám, az sem biztos, hogy a második vagy a harmadik bejön. Azért van az ismerkedés időszaka, hogy megismerjétek egymás jellemét, számotokra jó és kedvezőtlen tulajdonságait. Ha rossz tulajdonságai is vannak, amikkel nem tudsz egyetérteni, akkor ne folytassátok a kapcsolatot. Az apróbb hibákat pedig el lehet nézni egy életen át is. Tökéletes ember úgysincs, tehát ne is keresd.

Ffi.

2020. jún. 23. 21:26
 6/9 anonim ***** válasza:
82%

5.

Kár, hogy az ismerkedésnél a többség - mindkét nem - megjátssza magát. Sokan teljesen öntudatlanul, nem is érzik ezt, annyira nem döntés kérdése ez.

2020. jún. 23. 21:29
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Az újdonság ismeretlen ezért mindig ijesztőbb mint a megszokott rossz mert azt legalább ki tudod számítani. A gondolataid a szokásos szakítása gondolatok, ezek mindenkiben felmerülnek és utána elmúlnak. Ha ennyi szenvedést okozott, jobb lesz nélküle hidd el
2020. jún. 23. 21:30
 8/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat.

Csak ha valami annyira rossz és tudod hogy esetleg jobb vár mégis félsz bele vágni először.

Meg még nem is tudok arra gondolni hogy mással legyek, az a baj hogy a céljaink ugyanazok voltak mindentől függetlenül. És azért lássuk be azt is ritka találni.

De tényleg amennyit szenvedtünk mégis azt kellene néznem és már az ő családja is utál engem, meg az enyém is őt. Idáig fajultak a dolgok..

2020. jún. 23. 21:37
 9/9 anonim ***** válasza:

Ha már a családok is így állnak a személyetekhez, akkor (figyelembe véve a kérdésben leírtakat is) nincs értelme folytatni. A tettlegesség gyakoribbá válhat!

Ffi.

2020. jún. 23. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!