Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert nem bir bekenhagyni?
Figyelt kérdés
Szakitottunk mert megcsalt. Letiltottam mindenhonnan de o minden nap ramir uj profilokrol vagy epp ismerosei telefonjarol, csak egy uzenetet kuld h epp ma mit csinalt ...(??) mintha mi se tortent volna. Hiaba irom meg neki h nem erdekel, nem akarok beszelni,hagyjon beken az uzeneteivel, masnap annyit ir h : pedig nagyon hianyzol , kepzeld ma ez meg ez tortent blablabla... mi a f*sz baja van ennek? Nagyon sokszor szakitottunk es kibekultunk ameg egyuttvoltunk de ez most mas, es persze ezt o is jol tudja. Nem ertem miert zaklat, az a celja h nehezebben lepjek tul rajta ?2020. jún. 15. 21:57
2/9 A kérdező kommentje:
De miiierttttt????? Kerem szepen,kerem csunyan ,mintha fogyatekos lenne h nem fogja fel
2020. jún. 15. 22:05
3/9 anonim válasza:
Ah ugyanebben a helyzetben vagyok😣🤔
Nem tudom mit csináljak ezzel a csávóval.
4/9 anonim válasza:
Dehogynem tudjátok csak nem teszitek, mert örültök ennek.
Mondom ezt azért, mert én is voltam már így és butaság volt.
Válasz nélkül tiltjátok a profilokat és nyilván abba fogják hagyni. Valószínű épp ezért nem teszitek ezt.
Én se tettem, persze mindig béke lett (nem megcsalás, de minden más szemétség) utólag már nagyon bánom, hogy erre ennyit pazaroltam.
5/9 A kérdező kommentje:
4, legalább azt a pár sort olvasd el amit írtam... tiltom mindenhonnan, ÚJ profilokat csinál, vagy ha épp nem, a barátai telefonszámairól irogat. Mivel nincs meg az összes haverja száma, nem tudok letiltani :)
2020. jún. 15. 22:55
6/9 anonim válasza:
Keress egy pasit, tegyél fel vele boldog mosolygós cuppantós képeket melyen seggtakaró rövidnaciban vagy és a segged markolja.
7/9 anonim válasza:
"Hiaba irom meg neki h nem erdekel, nem akarok beszelni,hagyjon beken az uzeneteivel"
Te olvasd át amit én írtam.
"Válasz nélkül tiltjátok a profilokat"
8/9 A kérdező kommentje:
Nem hagyja abba akkor sem ha nm valaszolok. Es rohadtul idegesito tud lenni amikor napokon keresztul ez megy es azt hiszi kivancsi vagyok ra.
2020. jún. 15. 23:37
9/9 anonim válasza:
Abba fogja hagyni, ha látja, hogy nincs reakció. Előbb utóbb elfogynak a barátok telefonszámát meg profiljai is, ès nem lesz kedve folyton új regisztrációt csinálni. Kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!