Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem lehet valamibe beletörődni, békénhagyni a múltat?

Figyelt kérdés

Esküszöm, a pofám leszakadt... Ugyebár néma gyereknek anyja se érti a szavát. Kb 3 hónapja szakítottam barátommal (minden naunk már veszekedésből állt, ő nem volt képes a változásra, én meg már meguntam a pökhendi modorát). Szakításkor mondhatni csúnyán váltunk el. De utána jött az e-mail tőle, hogy nem szeretne velem rosszban lenni. Persze, én ennek örültem, legalább jóba maradunk, és szépen tekintünk vissza a szép emlékekre.

Ma is írt, és facebook-on egy barátnőmnél látott egy képet ahol csoportosan rajta vagyunk és mellettem van barátom (jelenlegi, kb egy hete jöttünk össze). És kiakadt a dolgon... találkoztunk volna, de nem akar, mert elkezdi hogy így már ennek semmi értelme nincsen... B*sszus : kb 3 hónapig le se sz*rt, és mikor ezt látom hogy ő erről akart volna beszélni... Hát nem is tudom, pofám leszakadt.

De miért nem lehet a múltat békénhagyni, annyiszor kezdtük újra, én belefáradtam, új lapokkal akarok kezdeni egy új kapcsolatban, vele minden tönkrement...

2014. jún. 14. 19:17
 1/5 anonim ***** válasza:

Ne rinyálj!

Neked is nagy ívben le kéne sz***arnod! Nem kellene foglalkoznod vele. elküldeni kéne a fenébe.

2014. jún. 14. 19:25
 2/5 A kérdező kommentje:
Tudom, de annyira nem vagyok képes. Felidegesített a dolog, hogy ő még meg akarta volna javítani meg áh... És ismét én érzem magam h*lyén.... kb a semmiért, vagy inkább azért mert keresem és megtalálom a boldogságot? ...
2014. jún. 14. 19:26
 3/5 anonim ***** válasza:
Mert hagyod, hogy idegesítsen. Ne hagyd h zaklasson a marhaságaival. Mond meg neki h szálljon le rólad a tököd tele van vele, foglalkozzon magával. Te egy boldog életet szeretnél élni amiben neki nincs szerepe.
2014. jún. 14. 19:29
 4/5 anonim ***** válasza:

Elhiszem, hogy felidegesített, hiszen becsapott, úgy adta elő, mintha már csak barátilag érdekelnéd, miközben arra pályázott, hogy újrakezditek.

Most bármiféle hosszas, vagy többszöri kommunikáció azt a meggyőződést fogja benne erősíteni, hogy te is érzel még iránta valamit.

Ha fontos neked a jelenlegi barátod és nem akarod a régivel újrakezdeni (ha igazak a leírtak, ennek nincs is értelme), szépen röviden, egyértelműen lezársz vele minden kapcsolatot. Nem találkozgatsz vele, nem trécseltek "barátilag", nem üzengettek a Facebook-on, sms-ben, nem telefonálgattok, stb.

Csak így tudod egyértelművé tenni neki a helyzetet.

Hidd el, többszöri tapasztalatból beszélek.

2014. jún. 14. 19:35
 5/5 A kérdező kommentje:
Igen, tudom hogy ez lenne a dolgom.
2014. jún. 14. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!