Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mi a legkönnyebb mód a továbbl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a legkönnyebb mód a továbblépésre?

Figyelt kérdés

2 év után szakítottunk a barátommal,közös megegyezés alapján. Dióhéjban a kapcsolatban ért sérelmek, bántások,egymás meg nem értése miatt lett vége.

Én nagyon szeretem most is őt, a legjobban azt szeretném, ha minden olyan lenne,mint régen. Mondtam neki, hogy nagyon sajnálok mindent, ami rosszat tettem ellene, sajnálom a veszekedéseket és hogy nem voltam mindig jó hozzá. Ő mondta, hogy mélyen belül nem tud nekem megbocsájtani,és hogy lépjek tovább. Úgy érzi, nem akar már többet velem lenni, és hogy ne várják rá, adjam fel a reményt...

A szívem megszakad minden pillanatban, ha rá gondolok. Engem is értem sérelmek a kapcsolat során,amiken én is nehezen, de átvergődtem magam, mert szerettem...

A napjaim telnek egymás után a semmibe, állandóan elsírom magam, nem bírok nem rá gondolni. Fogalmam sincs, hogyan folytassam nélküle az életem, és mondanom sem kell,az estéim nélküle annyira nagyon magányosak. Nem látok tovább a fájdalomnál... Mikorra fog enyhülni ez az érzés? Első komoly kapcsolatom, még soha nem éreztem ilyet korábban. 21L.

2020. jún. 9. 03:47
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nincs könnyű módszer, arra hogyan lépj tovább. Még fiatal vagy, előtted az élet...élj.

Gyászold meg, majd zárd le magadbanb ezt a kapcsolatot. Tanulj, fejleszd magad, sportolj, szórakozz és hidd el jönni fog valaki, aki megbecsül, és Te is őt.

Írtad, hogy voltak gondok, bántások...ezekből tanulni kell, leszűrni a tapasztalatokat.

2020. jún. 9. 05:53
 2/5 anonim ***** válasza:
83%
Hány éves volt ez a kani? Nem felnőtt férfi, gondolom valami kisgyerek, mi?
2020. jún. 9. 05:56
 3/5 Noren1989 ***** válasza:
100%

Nőként a legtöbben beleugranak egy újabb kapcsolatba, és a harmadiknàl valahol tényleg ki is heverik az első exüket.

Ha ez a megfejtés nem szimpatikus, keresd meg az okokat, beszéld ki valakivel a kapcsolatot, mérjétek fel a valódi hibàkat. Aztàn tudatosítsd magadban, hogy a szakítàs lehetőség egy jobb életre.

2020. jún. 9. 07:52
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem három hónap volt kiheverni az első komoly kapcsolatomat,ami három és fel évig tartott.

Úgy csináltam,hogy eleinte az első két hétben nagyon magam alatt voltam,kb 10 kilót fogytam,egyáltalán nem volt etvagyam. Aztán elkezdtem azzal foglalkozni,hogy kielemezetem,hogy én miért nem éreztem jól magam és ő miért nem érezte jól magát. Nagyon sokat tanultam a kapcsolatok menetéről,rengeteget foglalkoztam önismerettel,és amikor rájöttem,hogy miket rontottunk el,hatra dolve egy szomorú mosollyal az arcomon tudtam nyugtatni,hogy igen,elrontottuk,de voltak szép emlekek is.

Három hónappal később,amikor rendbe hoztam magam,már új barátom lett.

Csak azt mondom,hogy hülyeség úgy hozzáállni,hogy “majd az idő megoldja”...egy FRÁSZT! Rengeteg olyan ember van,aki évek múltán is azon kesereg,hogy mi lett volna,ha...na én nem ilyen,hanem BOLDOG szerettem volna lenni. Aktívan és tudatosan tegyél ellene,ez a kulcs :)

22N

2020. jún. 9. 08:20
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Elso kapcsolatom 15-18 eves koromig tartott majdnem, 6 honap utan engedtem el vegleg es ahogyan a 3as irta elkezdtem beszelgetni egy fiuval vele jo barat lettem majdnem ossze is jottunk de vegul mas baratom lett aki elfeledtette, plusz probaltam tarsasagot keresni

Mostani kapcsolatom megint szakitasnal all, nagyon sokat jegyzeteltem magamnak, atgondoltam a problemakat hosszu idon at h tiszta fejjel lassam

Ugyanis elejen csak dicsero szavakat irtam rola majd kesobb csak jottek jottek a hibak es az ellenervek

Meg mindig nem tudtam elengedni teljesen es nem tidom h mi lesz de nem szemvedek annyira mint elsonel

Megkell latni a tanulsagot es azt h mi lesz neked jobb, mert kell elengedned

Tarsasag nagyon sokat tud meg segiteni, ne legyel egyedul plusz beszeld ki vkivel a problemakat

2020. jún. 9. 10:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!