Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Velem lehet baj? Szeretem még?
Figyelt kérdés
Exemmel tavaly nyáron lett vége és még mindig hiányzik.. Megpróbáltam elfelejteni, bulizgatok, sportolok, ismerkedek egyszerűen mégis hiányzik és mindennap gondolok rá... Velem lehet a baj? Nagyon csúnyán szakítottunk..
Azóta volt kapcsolatom is, de nem ment az én részemről. Mi lehet az oka?
2020. jún. 9. 02:41
1/2 Noren1989 válasza:
Nem zàrtàtok le tisztességgel. Fejben még mindig reménykedsz, hogy folytatódhat?
Nem tudsz valami komolyabb negatívumot ràhúzni, ami miatt meg tudnàd utàlni kicsit? Vagy mint embert, kevésbé értékelni?
2/2 anonim válasza:
Az exed talált már párt magának? Ha még ő se akkor próbáljátok meg beszélni a dolgot, hogy azóta mennyi minden változott a jobb irányba. De ha már talált párt magának akkor muszáj leszel elfelejteni és újra kezdeni az ismerkedést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!