Szerintetek van/volt valami Pokorny Lia és Rudolf Péter között? Úgy vélem a beugrón melegedtek össze nagyon. Nagyon szeretem mindkettőt, jó lenne ha lenne! : P
Figyelt kérdés
2010. nov. 9. 19:46
1/8 anonim válasza:
Én nem szeretném, ha lenne, mert én a Nagy-Kálózy Eszter- Rudolf Péter felállást díjazom.
2/8 anonim válasza:
Én is úgy látom, hogy beugróban szinte folyton flörtölnek, de remélem csak ennyi. Nagyot csalódnék Rudiban, ha megcsalná a párját.
3/8 anonim válasza:
Remélem, csak a színészi tudásuknak tudható be az egész. Nagyon rég óta, és nagyon szépen él Péter Eszterrel. Nem hinném, hogy kikacsintana a házasságból, azt már rég megtehette volna. Bízom az igazamban.
4/8 anonim válasza:
Hát elég érdekesek egymással szemben... amióta elkezdődött a Beugró egyfolytában flörtölnek egymással stb. Most az új évadban is csókok meg ilyenek.. :D Mondjuk ez színészeknél előfordul. De azért ha megnézitek, Lia sem Győzővel, sem Kálloy Molnár Petivel nem csinálja azt mint Rudival.. :D Tehát érdekes.
5/8 anonim válasza:
Nincs köztük semmi. Egyszerűen csak régóta ismerik egymást, és jóban vannak. A Beugró meg csak egy játék.
6/8 anonim válasza:
Nyilvánvalóan vonzódnak egymáshoz, ez látszik. Megvan köztük a kémia minden egyes közös szereplésük alkalmával. Én élőben is láttam őket és ott is szikrázott közöttük a levegő. Rudinak ugyan van felesége, bár ez sokszor semmit nem jelent, szerintem is sokkal jobban passzolnának Liával. Ha van is köztük kapcsolat, azt nyilván diszkréten csinálják.
7/8 anonim válasza:
Az csupán azért tűnik úgy mert mind a ketten hihetetlenül profi előadók. Pont ez a lényege a színészi játéknak, hogy elhitesse az emberrel, hogy amit a színpadon lát az valóság és bizony Lia és Rudi ebben profik. Nem sok olyan színésznő és színész van az országban aki ezt ilyen jól elő tudja adni mint ők.
8/8 anonim válasza:
Még jó hogy a Nagy Kálózy Eszter mindig hűséges volt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!